لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

پاکستان حمله تروریستی در زاهدان را محکوم کرد

وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: حمله تروریستی امروز در زاهدان را به‌شدت محکوم می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 08
کد خبر: ۱۹۳۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ پاکستان حمله تروریستی امروز شنبه در شهر زاهدان که منجر به جان باختن ۲ نیروی امنیتی ایرانی شد را به شدت محکوم کرد.

در بیانیه صادره از سوی وزارت امور خارجه پاکستان در این خصوص آمده است که اسلام آباد با خانواده‌های داغدار ابراز همدردی کرد و برای مجروحان شفای عاجل آرزو می‌کند.

این بیانیه بر همبستگی کامل پاکستان با دولت و ملت ایران در مبارزه مشترک علیه معضل تروریسم تاکید کرده است.

سردار دوستعلی جلیلیان ظهر امروز شنبه در جمع خبرنگاران، در مورد خنثی شدن حادثه تروریستی کلانتری ۱۶ زاهدان، گفت: صبح امروز کلانتری ۱۶ زاهدان که برای ارائه خدمات قضائی و انتظامی به شهروندان، پذیرش ارباب رجوع و مراجعه کنندگان بود، تعداد چهار نفر تروریست و گروهک‌های معاند با پوشش ارباب رجوع به درب کلانتری ۱۶ آمده و وارد کلانتری می‌شوند. سرباز نگهبان با یک اقدام شجاعانه قصد جلوگیری از ورود این افراد را داشته که توسط معاندین، به درجه رفیع شهادت نائل می‌شود.

وی اضافه کرد: اعضای گروهک‌های معاند، بعد از ورود به داخل کلانتری، قصد ورود به فضای اداری و اتاق‌های کلانتری که تعدادی از شهروندان هم بودند را داشتند که با اقدامات شجاعانه پرسنل کلانتری، از ورود آن‌ها جلوگیری و در همان ابتدای این حرکت، یکی از اعضای تروریست‌ها به هلاکت می‌رسد. نزدیک به یک ساعت، درگیری با این چهار تروریست ادامه پیدا می‌کند، در اقدام مقابله به مثل پرسنل کلانتری ۱۶، در حالی که اعضای گروهک‌های معاند به انواع سلاح‌ها شامل جلیقه انتحاری، نارنجک، سینه خشاب، سلاح‌های انفرادی و جمعی و ... مجهز بودند، اما حجم آتش همکاران نیروی انتظامی حاضر در محل کلانتری به حدی بود که در همان ابتدای عملیات، هر چهار نفر اعضای گروهک‌ها به هلاکت رسیدند. در این حمله تروریستی، دو نفر از پرسنل نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان نیز شهید شدند.

وی خطاب به اعضای گروهک‌های معاند گفت: نیروی‌های امنیتی، انتظامی، اطلاعاتی و نظامی با اینگونه اقدامات افراد نابخرد، با جدیت برخورد می‌کنند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار