مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

تولیت آستان قدس رضوی: دشمن برای گرفتن اربعین از مسلمانان تلاش می‌کند

حجت‌الاسلام مروی گفت: دشمن برای اینکه اربعین را از ما بگیرد در تلاش است، هرحرکت به هر نیت که بین مردم ایران و عراق جدایی بیندازد نباید اجرا شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 15
کد خبر: ۱۹۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی صبح امروز در نخستین روز از دومین همایش بین المللی فعالان اربعین حسینی که در تالار قدس کتابخانه مرکزی حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد اظهار کرد:عراق فرهنگ و دولت خودش را دارد و باید بدانیم که ما هر آنچه در ایران انجام می دهیم نمی توانیم در آن کشور هم انجام دهیم.

 

تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: توجه کنید که نباید در عراق ایجاد حساسیت کنید و اجازه دهید آنجا روال خود را داشته باشد.

 

مروی ادامه داد: دشمن برای اینکه اربعین را از ما بگیرد در تلاش است، هرحرکت به هر نیت که بین مردم ایران و عراق جدایی بیندازد نباید اجرا شود. نباید عراقی ها را نسبت به ایرانی ها حساس کرد و نباید این گونه باشد که مردم عراق احساس کنند ما خودمان را برتر از آنها می دانیم.

 

تولیت آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: مردم عراق باید نسبت به ما احساس برادری کنند نه اینکه فکر کنند نسبت به ما برتر و یا کمتر هستند. باید از ظرفیت های مردمی در مراسم اربعین حسینی استفاده کنیم و به نحوی عمل نکنیم که مردم حس کنند دستگاه‌های بالاتر پای کار هستند. باید ظرفیت مردمی را در مناسبت‌هایی مانند اربعین نگهداری کنیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار