ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

سیل مرگبار در شمال شرقی آمریکا

سیل مرگبار در شمال شرقی آمریکا بر اثر بارش شدید باران در بخش‌هایی از نیویورک و پنسیلوانیا، خسارت بسیاری وارد شده و تاکنون دستکم یک نفر کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر. بر اثر بارش شدید باران و وقوع سیل مهیب در شمال شرقی آمریکا و در بخش هایی از نیویورک و پنسیلوانیا، تاکنون دستکم یک زن که در تلاش برای خروج از منزل و فرار از سیل بود، کشته شده است.

 

مدیریت بحران شهر نیویورک درباره بارش باران بیشتر و بالاآمدن سطح سیل هشدار داد و همزمان از ساکنان این مناطق خواست تا به مناطق مرتفع بروند.

 

در همین حال کتی هوچال فرماندار نیویورک برای منطقه اورنج کانتی اعلام وضعیت اضطراری کرد. فرد کشته شده در این حادثه زنی 30 ساله و ساکن این منطقه بوده که به هنگام تلاش برای رفتن به مناطق مرتفع، غرق شده است.

 

یکی دیگر از مقامات این منطقه اعلام کرد روستاهای هایلند فالز، فورت مونتگومری و وست پوینت بیشترین آسیب را از این سیل دیده اند و نیروهای امداد در تلاش برای نجات جان افراد گرفتار در خانه ها و خودروها هستند.

 

دفتر فرمانداری نیز اعلام کرد بر اثر این سیل مهیب برق بیش از 13 هزار خانه قطع شده و تا اطلاع ثانوی تنها وسایل نقلیه اضطراری اجازه سفر به این مناطق را دارند.

 

این در حالی است که سرویس هواشناسی ملی بارش بیشتر باران های سیل آسا را برای بخش های دیگری از شمال شرقی کشور مانند نیوانگلند پیش بینی کرده و از ساکنان خواسته تا اقدامات پیشگیرانه را انجام داده و به سرعت به مناطق مرتفع بروند.

 

همچنین ارزیابی های راداری نشان می دهد آکادمی نظامی آمریکا در منطقه وست پوینت به زیر آب رفته و دچار خسارات زیادی شده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار