آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

سیل مرگبار در شمال شرقی آمریکا

بر اثر بارش شدید باران در بخش‌هایی از نیویورک و پنسیلوانیا، خسارت بسیاری وارد شده و تاکنون دستکم یک نفر کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر. بر اثر بارش شدید باران و وقوع سیل مهیب در شمال شرقی آمریکا و در بخش هایی از نیویورک و پنسیلوانیا، تاکنون دستکم یک زن که در تلاش برای خروج از منزل و فرار از سیل بود، کشته شده است.

 

مدیریت بحران شهر نیویورک درباره بارش باران بیشتر و بالاآمدن سطح سیل هشدار داد و همزمان از ساکنان این مناطق خواست تا به مناطق مرتفع بروند.

 

در همین حال کتی هوچال فرماندار نیویورک برای منطقه اورنج کانتی اعلام وضعیت اضطراری کرد. فرد کشته شده در این حادثه زنی 30 ساله و ساکن این منطقه بوده که به هنگام تلاش برای رفتن به مناطق مرتفع، غرق شده است.

 

یکی دیگر از مقامات این منطقه اعلام کرد روستاهای هایلند فالز، فورت مونتگومری و وست پوینت بیشترین آسیب را از این سیل دیده اند و نیروهای امداد در تلاش برای نجات جان افراد گرفتار در خانه ها و خودروها هستند.

 

دفتر فرمانداری نیز اعلام کرد بر اثر این سیل مهیب برق بیش از 13 هزار خانه قطع شده و تا اطلاع ثانوی تنها وسایل نقلیه اضطراری اجازه سفر به این مناطق را دارند.

 

این در حالی است که سرویس هواشناسی ملی بارش بیشتر باران های سیل آسا را برای بخش های دیگری از شمال شرقی کشور مانند نیوانگلند پیش بینی کرده و از ساکنان خواسته تا اقدامات پیشگیرانه را انجام داده و به سرعت به مناطق مرتفع بروند.

 

همچنین ارزیابی های راداری نشان می دهد آکادمی نظامی آمریکا در منطقه وست پوینت به زیر آب رفته و دچار خسارات زیادی شده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار