وضعیت اضطراری در پرو به‌دنبال شیوع یک بیماری مرموز-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

وضعیت اضطراری در پرو به‌دنبال شیوع یک بیماری مرموز

کشور پرو درپی افزایش موارد ابتلا به یک بیماری نادر، وضعیت اضطراری اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ به‌دنبال افزایش موارد ابتلا به بیماری نادر خودایمنی موسوم به «سندروم گیلن باره» در پرو، در این کشور وضعیت اضطراری اعلام شد.

براساس گزارش‌ها در ماه‌های اخیر حدود ۲۰۰ مورد ابتلا به این بیماری گزارش شده و مقامات پرو برای تهیه دارو جهت درمان این بیماری، بیش از ۳ میلیون دلار تخصیص داده‌اند.

سزار واسکز، وزیر بهداشت پرو اعلام کرد که این وضعیت اضطراری ۹۰ روز برقرار خواهد بود. به گفته وی، این شرایط به مرکز ملی تامین منابع راهبردی بهداشت اجازه می‌دهد تا آنتی‌بادی لازم جهت درمان بیماران مبتلا به این سندورم طی دو سال آتی را خریداری کند.

براساس آمار رسمی، تاکنون ۱۸۲ مورد ابتلا به این سندورم در پرو گزارش شده است. از این تعداد ۳۱ نفر بستری هستند؛ ۱۴۷ تن مرخص شده و چهار نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

سازمان بهداشت جهانی این سندروم را موقعیتی نادر توصیف کرده که در آن سیستم ایمنی فرد به اعصاب محیطی حمله کرده و این حمله به از دست رفتن موقت کنترل ماهیچه‌ها و حس لامسه منجر می‌شود. در صورت حمله سیستم ایمنی به ماهیچه‌های قفسه سینه، این سندورم مرگبار خواهد بود. / گاردین

ارسال نظر
آخرین اخبار