رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

هشدار خواهر رهبر کره شمالی به نیروی هوایی آمریکا

هشدار خواهر رهبر کره شمالی به نیروی هوایی آمریکا خواهر رهبر کره شمالی به ارتش آمریکا هشدار داد که در صورت تداوم پروازهای غیرقانونی نزدیک این کشور، هواپیماهای آن با «پرواز بسیار بحرانی» روبرو خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از هشدار دولت پیونگ‌یانگ به آمریکا درباره ساقط کردن هواپیماهای جاسوسی این کشور، خواهر «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی نیز به نیروی هوایی واشنگتن هشدار داد.

 

«کیم یو جونگ» عضو کمیسیون امور داخلی و معاون اداره تبلیغات و اطلاع رسانی کره شمالی بامداد سه‌شنبه هشدار داد که در صورت تداوم پروازهای غیرقانونی ارتش آمریکا نزدیک این کشور، هواپیماهای آن با «پرواز بسیار بحرانی» روبرو خواهند شد.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، این هشدار که توسط خبرگزاری مرکزی کره شمالی (کی‌سی‌اِن‌اِی) منتشر شد، یک روز پس از بیانیه دیگر پیونگ‌یانگ درباره ورود یک هواپیمای جاسوسی آمریکا به حریم هوایی کره شمالی است.

 

خواهر رهبر کره شمالی در این پیام گفت: «در صورت تهاجم غیرقانونی مکرر، نیروهای آمریکایی پرواز بسیار بحرانی را تجربه خواهند کرد».

 

روز دوشنبه پیونگ‌یانگ ضمن اشاره به نقض حریم هوایی این کشور توسط آمریکا با انجام پروازهای جاسوسی، هشدار داده بود علی‌رغم آنکه پیونگ‌یانگ خویشتن‌داری می‌کند اما چنین هواپیماهای آمریکا را در حریم هوایی خود ساقط خواهد کرد.

 

علی‌رغم هشدارهای پی در پی کره شمالی، نیروهای ایالات متحده و کره جنوبی در سال جاری رزمایش‌های هوایی و دریایی انجام دادند که شامل یک ناو هواپیمابر آمریکایی و بمب افکن‌های سنگین می‌شد.

 

در ماه گذشته نیز یک فروند زیردریایی اتمی آمریکا برای اولین بار در شش سال اخیر در بندر «بوسان» پهلو گرفت تا به تنش‌ها با کره شمالی بیش از پیش دامن بزند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار