بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

آمریکا به توقیف یک نفت‌کش از سوی ایران اذعان کرد

آمریکا به توقیف یک نفت‌کش از سوی ایران اذعان کرد سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین تایید کرد ایران یک نفت‌کش حامل سوخت قاچاق را توقیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، تیم هاوکینز، سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین اعلام کرد در ۶ ژوئیه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران یک کشتی تجاری را که در حال فعالیت قاچاق و ترانزیت در خلیج فارس بود، توقیف کرد.

 

براساس گزارش المانیتور، او در ادامه گفت: نیرو‌های دریایی آمریکا تجهیزات دریایی را برای نظارت دقیق بر اوضاع مستقر کردند. در نهایت، فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا ارزیابی کرد که شرایط این رویداد مستلزم پاسخ نیست.

 

المانیتور در این خصوص ادعا کرد: توقیف نفتکش‌ها توسط ایران در ماه‌های اخیر افزایش یافته است، زیرا دولت بایدن قول داده است تحریم‌های موجود بر صادرات نفت و گاز این کشور را اعمال کند، با این حال مقامات ایرانی اعلام می‌کنند امسال علی‌رغم فشارهای آمریکا صادرات نفت به بالاترین حد خود رسیده است.

 

هاوکینز به المانیتور گفت: نیرو‌های آمریکایی هوشیار و آماده برای حفاظت از حقوق ناوبری در ترافیک قانونی قانونی در آب‌های حساس خاورمیانه هستند اما به نظر نمی‌رسد که توقیف نادا ۲ توسط سپاه به اختلاف ایران با آمریکا بر سر تحریم‌ها مرتبط باشد.

 

در همین راستا دریادار دوم رمضان زیرراهی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: یک فروند شناور خارجی با بیش از یک میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرز آب‌های ایران در خلیج فارس و با پشتیبانی نظامی آمریکا بود، اما رزمندگان نیروی دریایی سپاه با اقتدار آن را توقیف و خدمه متخلف را دستگیر کردند.

 

صبح روز پنج‌شنبه ۱۵ تیر ساعت ۱۱ و بیست دقیقه رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه، یک فروند شناور با نام تجاری (NADA ۲) که به صورت سازمان یافته به قاچاق نفت گاز جمهوری اسلامی در خلیج فارس اقدام کرده بود را بازرسی کردند که آمریکایی‌ها برای ممانعت از این اقدام قانونی، یکسری تحرکات غیر حرفه‌ای و مخاطره‌آمیز را انجام دادند که منجر به توقیف آن شد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار