دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

اظهارات سخنگوی فراجا درباره افراد کم‌حجاب

سخنگوی فراجا با بیان اینکه باید بتوانیم افراد شل حجاب و کم حجاب را جذب کنیم، گفت: بسیاری از خانم‌هایی که کم حجاب هستند در آئین‌های مذهبی ما شرکت می‌کنند و نمونه آن جشن عید غدیر است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سعید منتظرالمهدی؛ سخنگوی فرماندهی انتظامی کل کشور صبح امروز در همایش چادرهای آسمانی اظهار کرد: کشف حجاب در قانون به عنوان جرم شناخته‌شده است و با توجه به اینکه پلیس ضابط قضایی است باید با جرم مشهود برخورد کند.

 

وی افزود: همه دستگاه‌های مسئول در این زمینه (ترویج عفاف و حجاب در جامعه) باید پای کار بیایند و به پلیس کمک کنند؛ کم‌کاری‌های دستگاه‌های دیگر در این زمینه باعث شده که پلیس در خط اول این میدان قرار بگیرد.

 

معاون فرهنگی اجتماعی فراجا با بیان اینکه یکی از مهمترین برنامه‌ها در سراسر کشور اقدامات ایجابی در حوزه حجاب و برگزاری هشتمین همایش ملی چادر‌های آسمانی است، افزود: حجاب تشویق و تعظیم و تربیتی است و برای بازاجتماعی کردن حجاب برای محدوده کسانی که بر هنجارشکنی خود پافشاری می‌کنند، اقدام سلبی انجام خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه باید رفتار‌های حساب‌شده با افراد شل حجاب و کم حجاب داشته باشیم تا بتوانیم آن‌ها را جذب کنیم، گفت: بسیاری از خانم‌هایی که کم حجاب هستند در آئین‌های مذهبی ما شرکت می‌کنند و نمونه آن جشن عید غدیر است.

 

منتظرالمهدی اضافه کرد: شهیدانی که در راه ترویج حجاب جان خود را فدا کردند نامشان جاودان می ماند و ما باید با عملکرد خود یاد آنها را زنده نگه داریم./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار