بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

موشک‌های دوربرد فرانسه در راه اوکراین

موشک‌های دوربرد فرانسه در راه اوکراین رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد این کشور ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین را آغاز خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه گذشتن کشورهای غربی از خط قرمزهایی که خودشان در ارتباط با تامین تسلیحاتی کی‌یف ترسیم کرده‌اند، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه امروز سه‌شنبه (۱۱ ژوئیه) در بدو ورود برای شرکت در اجلاس سران ناتو در لیتوانی گفت فرانسه ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین را آغاز خواهد کرد.

 

تصمیمی که به سرعت واکنش کرملین را در پی داشت و سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه تصمیم پاریس برای تحویل موشک‌‌های دوربرد به اوکراین را اشتباه خواند و افزود «چنین اقدامی ما را ناچار به اتخاذ اقدامات متقابل خواهد کرد، اما این تصمیم بر روند عملیات نظامی ویژه روسیه تاثیری نخواهد گذاشت».

 

به گزارش رویترز، ماکرون گفت: «تصمیم گرفته‌ام ارائه تسلیحات و تجهیزات را افزایش دهم تا اوکراینی‌ها توانایی حمله عمیق را داشته باشند و در عین حال دکترین ما برای توانمند کردن اوکراین در دفاع از خاکش حفظ شود». طبق گزارش رویترز، او جزئیات بیشتری درباره تعداد و نوع این موشک‌ها ارائه نکرد.

 

واشنگتن هم پیش‌تر اعلام کرد تصمیم گرفته مهمات ممنوعه خوشه‌ای را به اوکراین ارائه دهد که با واکنش‌های منفی زیادی در سطح جهان و حتی در بین متحدان آمریکا مواجه شد.

 

در شرایطی که کشورهای غربی در نشست سران ناتو در تدارک برای تشدید حمایت‌ها از اوکراین هستند، «الکساندر توکووینین» سفیر روسیه در بلژیک درباره احتمال درگیری ناتو و روسیه هشدار داد.

 

اوکراین بسیار امیدوار است که در نشست ناتو در «ویلنیوس» لیتوانی، یک نقشه راه برای عضویت این کشور در این ائتلاف ارائه شود، اما ایالات متحده با ارائه یک مسیر مستحکم به کی‌یف برای پیوستن به ناتو مخالف است.

 

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز سه‌شنبه (۱۱ ژوئیه) در آستانه آغاز نشست ناتو در پایتخت لیتوانی به خبرنگاران گفت «مسیر اصلاحات» برای پیوستن اوکراین به ناتو تدوین خواهد شد اما «نمی‌توانم جدول زمانی برای آن تعیین کنم».

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه دوشنبه در آستانه اجلاس سران ناتو در لیتوانی هشدار داد عضویت اوکراین در این سازمان پیامدهای بسیار منفی برای امنیت اروپا خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار