قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

بایدن اسرار نظامی مهم آمریکا را فاش کرد

بایدن اسرار نظامی مهم آمریکا را فاش کرد رئیس‌جمهور آمریکا در توجیه ارسال بمب‌های خوشه‌ای به اوکراین، اسرار نظامی مهم کشورش را فاش کرد و گفت که گلوله‌های توپخانه ارتش آمریکا رو به اتمام است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده در مصاحبه با شبکه آمریکایی «سی ان ان» اعتراف کرد که گلوله‌های توپخانه نیرو‌های آمریکایی رو به اتمام است.

بایدن با افشای یک حقیقت بسیار حساس درباره ارتش آمریکا مبنی بر این‌که گلوله‌های توپخانه‌ای ارتش این کشور رو به اتمام است، به دنبال توجیه تصمیم جنجالی خود در خصوص ارسال بمب‌های خوشه‌ای به اوکراین است.

بایدن در مصاحبه روز یکشنبه خود با سی ان ان چنین اعترافاتی را مطرح کرد و گفت که ضروری است که بمب‌های خوشه‌ای به کی‌یف داده شود، زیرا گلوله‌های ۱۵۵ میلی‌متری توپخانه‌ای بسیار اندک است.

وی گفت: «این جنگی است که به مهات ارتباط دارد و مهمات آن‌ها رو به اتمام است و ما نیز کم داریم».

منتقدان محافظه‌کار همچون «استیو گست» مجری پادکست ایالات متحده تصریح کرد که بایدن چیزی را فاش کرد که باید بعنوان یک اسرار دولتی باقی می‌ماند.

وی در این خصوص گفت: ««جو بایدن به دنیا اعلام می‌کند که آمریکا مقادیر اندکی گلوله‌های ۱۵۵ میلی‌متری دارد. آیا رئیس‌جمهور بایدن اهمیتی نمی‌دهد که مخالفان ما در چین کمونیست به حرف‌هایشان گوش می‌دهند؟»

«لوگان دابسون» یکی از اعضای سنای آمریکا نیز گفت: «عاشق لحظه‌ای هستم که رئیس‌جمهور آمریکا به سی ان ان می‌رود تا به همه بگوید که ما کمبود مهمات داریم».

بایدن این اظهارات را در حالی مطرح کرد که آمریکا و متحدان اروپایی این کشور آماده می‌شدند تا این هفته در نشست ناتو در ویلنیوس در خصوص جنگ اوکراین و نحوه حمایت از کی‌یف در مقابل مسکو گفتگو کنند.

نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره استدلال کرده‌اند که اظهارات بایدن در سی ان ان نشان می‌دهد که کمپین آمریکا برای ارائه میلیارد‌ها دلار تسلیحات به کی‌یف، دفاع آمریکا را تضعیف کرده است.

از طرف دیگر، سناتور «جی دی وانس» جمهوری‌خواه از ایالت اوهایو، اظهارات بایدن را «اعترافات حیرت‌آور بایدن خواند، چیزی که من بیش از یکسال است که در خصوص آن هشدار می‌دهم. او می‌گوید که گلوله‌های ۱۵۵ میلی‌متری توپخانه ما و اوکراین رو بهاتام است. جنگ اوکراین آسیب بزرگی به امنیت ملی ما وارد می‌کند.

«اندی بیگز» نماینده آریزونا گفت که با توجه به اعتراف بایدن در مورد کاهش ذخایر توپخانه، «ما نمی‌توانیم بیش از این به اوکراین ارسال کنیم. آمریکا در اولویت است.»

با این‌حال، یک مقام ناشناس کاخ سفید با ادعای بایدن مخالفت کرد و به فاکس‌نیوز گفت که کمک‌های نظامی به اوکراین باعث کاهش مهمات آمریکا نشده است.

وی توضیح داد: «ارتش برای تعداد سامانه‌های تسلیحاتی و مهماتی که در صورت بروز حوادث احتمالی یا درگیری نظامی در ذخایر خود نگهداری می‌کنیم الزامات خاصی دارد و هرچه به اوکراین ارسال می‌کنیم مازاد آن است بنابراین مهمات خود آمریکا رو به اتمام نیست».

برخی از نمایندگان کنگره، جنگ اوکراین را «جنگ نیابتی» علیه روسیه می‌دانند. «دیوید ساکس» کارآفرین فناوری آمریکا می‌گوید علی‌رغم آنکه واشنگتن در مقایسه با روسیه، بودجه بیشتری را برای دفاع تخصیص می‌دهد، اما راهبرد بایدن ظاهراً نتیجه معکوس می‌دهد.

وی در این خصوص گفت: «نکته جنگ نیابتی، تضعیف روسیه بود، اما اول مهمات آمریکا تمام شد بنابراین چه کسی در حال تضعیف دیگری است؟»

کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌تن‌هایی از رقم صد میلیارد دلار فراتر رفته و برخی از پیشرفته‌ترین تجهیزات ناتو راهی میادین نبرد با روسیه شده‌اند؛ تانک‌های لئوپارد و سامانه‌های ضدهوایی پاتریوت از این جمله‌اند، اما ا وجود ارسال تجهیزات گسترده از سوی کشور‌های غربی برای اوکراین، بسیاری از کارشناسان احتمال پیروزی این کشور در نبرد با روس‌ها را ناچیز ارزیابی می‌کنند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار