نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

هشدار سازمان ملل در خصوص فاجعه بهداشتی در سودان

هشدار سازمان ملل در خصوص فاجعه بهداشتی در سودان درگیری‌ها میان ارتش سودان به فرماندهی ژنرال عبدالفتاح البرهان و نیرو‌های پشتیبانی سریع این کشور به رهبری ژنرال حمیدتی همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ صدای پرواز جنگنده‌های ارتش سودان در جنوب شرقی خارطوم و ام‌درمان به گوش رسیده است و نیرو‌های پشتیبانی سریع نیز با استفاده از سامانه‌های ضدهوایی، به مقابله با جنگنده‌های ارتش پرداخته‌اند.

از سوی دیگر یوسف عزت، مشاور فرمانده نیرو‌های پشتیبانی سریع سودان، در گفتگو با الجزیره حضور مزدوران بیگانه در میان نظامیان پشتیبانی سریع را رد کرد.

مشاور فرمانده نیرو‌های پشتیبانی سریع سودان، از نتایج نشست چهارجانبه ایگاد، ابتکار آتش‌بس و تمامی ابتکار‌های عربی و آفریقایی در این خصوص نیز استقبال کرد.

در نشست چهارجانبه ایگاد که دیروز در آدیس آبابا، پایتخت اتیوپی برگزار شد، شرکت‌کنندگان، با دعوت از دو طرف نسبت به اجرای آتش‌بس فوری، خواستار آغاز گشایش معابر انسانی امن جهت ارسال کمک‌های بشردوستانه شدند. ارتش سودان در اعتراض به عدم بی‌طرفی ویلیام روتو، رئیس جمهور کنیا، و ریاست وی بر این نشست، از حضور در آن، امتناع ورزیده بود.

از سوی دیگر، سازمان ملل متحد، در بیانیه‌ای با هشدار نسبت به وقوع فاجعه بهداشتی در سودان، اعلام کرد که ۱۱ میلیون سودانی به کمک‌های پزشکی نیاز دارند و درگیری‌های جاری مانع از رسیدگی پزشکی به این افراد شده است.

بر اساس گزارش‌های وزارت بهداشت سودان و سازمان ملل متحد، با نزدیک‌شدن به ماه چهارم درگیری‌ها در سودان، بیش ۳ هزار سودانی که بیشترشان غیرنظامی بوده‌اند جان خود را از دست داده‌اند و بیش از ۲.۸ میلیون نفر دیگر به مناطق امن داخل سودان و خارج از سودان گریخته‌اند. / الجزیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار