هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

هشدار سازمان ملل دباره وقوع جنگ تمام‌عیار در سودان

هشدار سازمان ملل دباره وقوع جنگ تمام‌عیار در سودان دبیرکل سازمان ملل متحد در خصوص حوادث سودان هشدار داد این کشور آفریقایی در آستانه جنگ داخلی تمام‌عیار قرار دارد و این منجر به بی‌ثباتی در کل منطقه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از حمله هوایی به یک منطقه مسکونی در سودان که به مرگ ۲۲ غیرنظامی منجر شد، سازمان ملل متحد هشدار داد که سودان در آستانه جنگ داخلی تمام عیار قرار دارد و این مسئله می‌تواند کل منطقه را بی ثبات کند.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» «فرحان حق» از سخنگویان سازمان ملل روز یکشنبه گفت که «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل حمله هوایی در شهر «ام درمان» را محکوم کرده است.

وزارت بهداشت خارطوم اعلام کرد که این حمله توسط ارتش سودان در منطقه ام درمان، در غرب استان خارطوم انجام شد.

حق گفت: «گوترش عمیقاً نگران است که جنگ جاری سودان را به جنگ داخلی تمام عیار کشانده و این مسئله به طور بالقوه کل منطقه را بی‌ثبات می‌کند.

حدود ۳۰۰۰ نفر در درگیری‌های سودان کشته شده‌اند، بازماندگان موجی از خشونت‌های جنسی را گزارش کرده‌اند و شاهدان از کشتار‌های هدفمند قومی سخن گفته‌اند. ویدئویی که توسط وزارت بهداشت سودان در فیسبوک منتشر شده است، اجساد تکه تکه شده را نشان می‌دهد که پس از حمله هوایی روی زمین افتاده‌اند. چند زن بین قربانیان بودند.

نیرو‌های پشتیبانی سریع شبه نظامی که علیه ارتش می‌جنگند، ادعا کردند که این حمله هوایی ۳۱ کشته برجای گذاشت.

شاهدان از حملات هوایی بیشتر نزدیک کاخ ریاست جمهوری در مرکز خارطوم در روز یکشنبه و همچنین درگیری با مسلسل و آتش توپخانه در جنوب شهر خبر دادند.

میلیون‌ها نفر از مردم پایتخت سودان به علت شرایط جنگی و تداوم درگیری‌ها در گرمای شدید تابستان از برق و آب محروم هستند. طرفین درگیر در این کشور بار‌ها به‌واسطه‌های مختلف توافق آتش‌بس امضا کرده‌اند، اما تمام این آتش‌بس‌ها بعد از مدت کوتاهی نقض شده‌اند.

خشونت‌های قومی در ایالت «دارفورغربی» باعث مرگ دستکم ۱۱۳۳ شده است. بیش از ۲.۹ میلیون نفر، از جمله نزدیک به ۷۰۰۰۰۰ نفر به کشور‌های همسایه گریخته‌اند. به گفته سازمان‌های کمک‌رسانی، این امر همچنین باعث تعداد نگران کننده تجاوز و ربودن زنان و دختران شده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار