بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

حمایت آمریکا از فروش جنگنده‌های اف ۱۶ به ترکیه

حمایت آمریکا از فروش جنگنده‌های اف ۱۶ به ترکیه وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که از فروش جنگنده‌های اف۱۶ به ترکیه حمایت می‌کند، اما مجوز کنگره لازم است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۳۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه آمریکا سه‌شنبه شب به وقت تهران، حمایت خود را از فروش جنگنده‌های اف ۱۶ به ترکیه اعلام کرد.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: از فروش جنگنده‌های اف۱۶ به ترکیه حمایت می‌کنیم و برای اجرای توافق به تصویب کنگره نیاز است.

دولت آمریکا در آوریل ۲۰۲۱، دولت آنکارا را پس از آن از برنامه جنگنده‌های اف-۳۵ خارج کرد که ترکیه سیستم‌های دفاع هوایی اس-۴۰۰ را از روسیه خرید.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه بعدا اعلام کرد که واشنگتن به جای آن جنگنده‌ها پیشنهاد فروش اف-۱۶ به آنکارا را داده است که البته این توافق به تصویب از سوی کنگره آمریکا نیاز دارد.

دولت بایدن مدت‌هاست که به دنبال گرفتن مجوز از کنگره برای فروش اف-۱۶ به آنکاراست، اما برخی از اعضای کنگره با این طرح مخالفند.

وزارتخانه خارجه آمریکا در ادامه به موضوع پیوستن اوکراین به ناتو اشاره کرد و افزود: هنوز شروطی برای پیوستن اوکراین به ناتو وجود دارد و در این زمینه پیشرفت‌هایی نیز حاصل شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین به تشدید تنش‌ها در کرانه باختری اشاره کرد و اعلام کرد، باید از اقدامات یکجانبه از جمله تخریب خانه‌های فلسطینی‌ها و بیرون کرد آن‌ها از خانه‌هایشان در کرانه باختری پرهیز کرد.

آمریکا طی روز‌های اخیر به رژیم صهیونیستی هشدار داده است که تشدید تنش‌ها در کرانه باختری و شهرک‌سازی‌ها به تلاش‌ها برای برقراری توافق عادی‌سازی روابط بین فلسطین اشغالی و کشور‌های عربی به‌ویژه عربستان آسیب می‌زند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده