کرملین: اسرائیل به دنبال پیگیری یک مسیر صلح آمیز نیست/ گروه ۷ کارایی خود را از دست داده است استقبال ایران از بیانیه مشترک کشور‌های عربی - اسلامی در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پادشاه اردن در پارلمان اروپا: حملات اسرائیل به ایران تهدیدی جدی برای کل منطقه است لاوروف: جامعه بین الملل باید برای کاهش تنش بین ایران و اسرائیل اقدام کند هشدار عراقچی نسبت به توطئه رژیم اسرائیل برای گسترش دامنه درگیری به دیگر بازیگران منطقه‌ای و جهانی سقوط ترکش‌های موشک ایرانی در نزدیکی منزل وزیر دارایی اسرائیل ترامپ: به دنبال توافقی واقعی با ایران هستم واکنش ایران به قطعنامه شورای همکاری خلیج فارس برنی سندرز: آمریکا نباید وارد جنگ غیرقانونی نتانیاهو علیه ایران شود اصابت موشک‌های ایران به یک هدف حساس در تل‌آویو/ زخمی شدن ۱۰ اسرائیلی  شورای همکاری خلیج فارس: تجاوز اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است بقایی: شورای امنیت به مسئولیتش برای توقف تجاوز علیه ملت ایران عمل کند هشدار انصارالله به آمریکا و انگلیس: ایران و متحدانش پاسخ شدید خواهند داد ترامپ زودتر از موعد نشست گروه ۷ را ترک کرد/ گزارش آکسیوس از پیشنهاد تیم ترامپ برای گفت‌و‌گو با ایران درباره توافق هسته‌ای و آتش‌بس سفارت آمریکا در قدس اشغالی تعطیل شد

حملات هوایی روسیه به کی‌یف ، خرسون و اودسا

نیروی هوایی روسیه در دور تازه حملات هوایی علیه اوکراین، زیر ساخت‌های شهر «کی‌یف» پایتخت اوکراین، بندر «اودسا» در دریای سیاه و «خرسون» را هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، روسیه روز سه شنبه قبل از آغاز نشست سران ناتو در لیتوانی به شهر «کی‌یف» پایتخت اوکراین، بندر «اودسا» در دریای سیاه و «خرسون» حمله هوایی کرد.

 

به گزارش خبرگزاری «رویترز» لحظاتی قبل از شروع حملات هوایی روسیه، آژیر حمله هوایی در سراسر اوکراین به صدا درآمد. این دور از حملات در حالی انجام شد که سران ائتلاف ناتو برای اجلاسی که روسیه از آن انتقاد کرده گردهم آمده و به روسیه هشدار داده‌اند.

 

ناتو شهر «ویلنیوس» در لیتوانی را به دژی مجهز به انواع تسلیحات پیشرفته تبدیل کرده است تا از «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا و سایر سران ناتو حاضر در این نشست محافظت کند.

 

«ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به نشست ناتو در لیتوانی گفت که این نشست حتی قبل از آن‌که آغاز شود، شکست خورده است. زاخاروا به تصمیم اخیر «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص ارسال بمب‌های خوشه‌ای به اوکراین اشاره کرد و گفت: «تصمیم واشنگتن برای تأمین مهمات خوشه‌ای اوکراین حتی متحدان آمریکا را نیز شوکه کرد. تحقیر عمومی اوکراین، فقدان هرگونه درک منسجم از آنچه در حال رخ دادن است و این نشست ویلنیوس است و هرچ پیش برود، بدتر خواهد شد.»

 

«سرگئی پوپکو» از مقامات نظامی کی‌یف در باره حملات هوایی جدید روسیه گفت:«روسیه برای دومین بار در این ماه از به کی‌یف حمله هوایی کرد.»

 

نیروی هوایی اوکراین مدعی سرنگون کردن پهپادهای روسیه در این حملات هوایی شد. مقامات اوکراین همچنین از آتش سوزی در پایانه غلات نزدیک بندر اودسا بعد از حملات هوایی روسیه خبر دادند. خرسون نیز توسط نیروهای روس گلوله باران شد.

 

عملیات ویژه نظامی روسیه علیه رژیم کی‌یف از پنجم اسفند ماه سال ۱۴۰۰ و در پاسخ به تلاش‌های اوکراین برای عضویت در ناتو و حملات این کشور به روس‌تباران ساکن شرق اوکراین آغاز شد. روسیه می‌گوید دولت اوکراین تحت نفوذ تفکرات نئونازی است ./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار