قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

جزئیات تازه‌ای از انعقاد قرارداد تأمین اجتماعی با داروخانه‌ها

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به ادعای در صف انتظار ماندن داروخانه‌های برای قرارداد با تأمین اجتماعی، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که برخی از این داروخانه‌ها در ارزیابی‌ها دچار مشکلاتی شده‌اند و تا زمانی این مسائل و مشکلات را حل نکنند ما نمی‌توانیم با آن‌ها قرارداد ببندیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به میزان طلب داروخانه‌ها از سازمان تأمین اجتماعی، اظهار کرد: ما در پرداخت طلب داروخانه‌ها به امروز به روز هستیم. تنها در پرداخت طلب دارویار عقب بودیم که دولت و سازمان برنامه و بودجه در ماه گذشته منابعی را اختصاص داد. به طور کلی تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری طلب داروخانه‌ها چه در سهم بیمه‌ای و چه دارویار را پرداخت کردیم و اسناد رسیدگی نشده خردادماه نیز به زودی رسیدگی و پرداخت خواهد شد.

وی درباره قرارداد با داروخانه‌ها نیز گفت: ادعایی شده بود که برخی از داروخانه‌هایی برای قرارداد با تأمین اجتماعی در صف انعقاد قرارداد هستند این در حالی است که بررسی‌های ما نشان می‌دهد که در ما در مقایسه با برخی سازمان‌های بیمه‌گر شاهد رشد در انعقاد قرارداد‌ها بوده‌ایم به طوری که تاکنون با ۱۳ هزار داروخانه قرارداد بسته‌ایم.

موسوی ادامه داد: برخی داروخانه‌ها ادعا کرده‌اند که ۵ ماه است که در نوبت انعقاد قرارداد با تأمین اجتماعی هستند، اما بررسی‌ها نشان داد که این داروخانه‌ها در ارزیابی‌ها دچار مشکلاتی شده‌اند و تا زمانی این مسائل و مشکلات را حل نکنند ما نمی‌توانیم با آن‌ها قرارداد ببندیم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به طولانی شدن درخواست عقد قرارداد با برخی داروخانه‌ها، خاطرنشان کرد: پس از بررسی موضوع دستور دادم تا در مناطق کم برخوردار از داروخانه‌ها و مناطقی که تک داروخانه هستند عقد قرارداد تا نهایتاً یک هفته به طول بیانجامد، اما سایر مناطقی که چندین داروخانه در یک خیابان و منطقه وجود دارد این روند در ظرف نهایتاً یک ماه صورت بگیرد.

وی افزود: قرار شد تا بخشی از این اقدامات به صورت سامانه‌ای و الکترونیکی انجام شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار