رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تظاهرات گسترده ضدآمریکایی در منطقه سبز بغداد

تظاهرات گسترده ضدآمریکایی در منطقه سبز بغداد شمار زیادی از مردم عراق در پاسخ به دعوت جنبش نجباء در برابر ساختمان سفارت آمریکا در بغداد تجمع کرده و شعار‌های ضد آمریکایی سردادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۲۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 14
کد خبر: ۱۹۴۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شمار زیادی از مردم عراق امروز در بغداد پایتخت این کشور در اعتراض به دخالت‌های سفیر آمریکا در امور این کشور به خیابان‌ها آمدند.

بنابر اعلام منابع عراقی، جنبش نجباء با صدور بیانیه‌ای مردم عراق را به مشارکت در این تظاهرات ضد آمریکایی فراخوانده بود.

همچنین دیگر گروه‌های سیاسی و ملی عراقی بر لزوم توقف دخالت‌های آمریکا به ویژه از سوی سفیر این کشور در امور عراق تاکید ورزیده‌اند.

از ساعتی پیش در این تظاهرات، ورود معترضان به منطقه سبز بغداد در اطراف ساختمان سفارت آمریکا، آغاز شده و به تدریج با گسترش دامنه اعتراضات نیرو‌های امنیتی عراقی نیز به طور گسترده در این مناطق مستقر شدند.

تظاهرات کنندگان در جریان این تجمع گسترده ضمن محکومیت دخالت‌های آمریکا در امور عراق، خواستار توقف اظهارات مداخله جویانه سفیر این کشور در بغداد شدند.

همچنین یکی دیگر از دلایل اصلی این اعتراضات انتشار گزارش‌هایی درباره برنامه‌ریزی آمریکا برای هدف قرار دادن رهبران گروه‌های ملی و مقاومتی عراقی بوده است.

مردم عراق ضمن محکومیت اهداف خطرناک آمریکایی‌ها، بر لزوم مقابله دولت عراق با این دخالت‌ها تاکید ورزیدند. / بغداد الیوم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار