نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی

دیدار پوتین و مکرون با محوریت ایران

در دیدار روز دوشنبه رؤسای جمهور روسیه و فرانسه، موضوع ایران و برنامه هسته‌ای این کشور از مهمترین موضوعات مورد بحث خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 17
کد خبر: ۱۹۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه با «امانوئل ماکرون » رئیس جمهور فرانسه دیدار می‌کند و ایران یکی از محورهای گفت‌وگوهای وی با ماکرون خواهد بود .

 

براساس گفته «یوری یوشاکوف» دستیار ویژه پوتین ، ایران و از جمله مهمترین موضوعاتی است که رؤسای جمهور روسیه و فرانسه درباره آن بحث خواهند کرد.

 

پس از خروج غیرقانونی آمریکا از برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به برجام، باقی اعضای این توافقنامه بین‌المللی به خصوص کشورهای اروپایی وعده دادند که مزایای ایران از برجام را با وجود خروج آمریکا از این توافق تامین کنند اما پس از گذشت بیشاز یک سال و محقق نشدن این وعده‌ها، شورای عالی امنیت ملی ایران در بیانیه‌ای روز 18 اردیبهشت‌ماه به طرف‌های توافق هشدار داد در صورتی که ظرف 60 روز به تعهدات خود در زمینه‌های نفتی و بانکی عمل نکنند ایران طبق مفاد برجام، از تعهدات خود ذیل این توافق خواهد کاست.

 

جمهوری اسلامی ایران تا کنون در دو گام از تعهدات خود کاسته و از 16 تیرماه یک ضرب‌الاجل 60 روزه دیگر برای محقق شدن تعهدات سایر طرف‌ها صادر کرده است. تهران گفته در صورتی که تغییری در وضعیت ایجاد نشود گام سوم را اجرایی خواهد کرد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار