رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

وعده سئول برای کمک نظامی بیشتر به اوکراین

وعده سئول برای کمک نظامی بیشتر به اوکراین رئیس جمهور کره جنوبی طی نشست خبری با همتای اوکراینی خود، گفت که سئول قصد دارد امسال مقیاس بزرگتری از تدارکات نظامی را به کی‌یف ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «یون سوک یول» رئیس‌جمهور کره جنوبی که به کی‌یف سفر کرده، گفت کشورش تجهیزات نظامی و کمک‌های بشردوستانه بیشتری به اوکراین ارائه خواهد کرد.

 

سفر از پیش اعلام نشده رئیس جمهور کره جنوبی به کی‌یف، پس از حضور وی در نشست سران ناتو در لیتوانی و در ادامه سفر به لهستان انجام شده است.

 

یون شامگاه شنبه طی نشست خبری مشترک با «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین، بدون ارائه هرگونه جزئیات بیشتر گفت که کره جنوبی قصد دارد امسال مقیاس بزرگتری از تدارکات نظامی را به کی‌یف ارائه کند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی در این‌باره توضیح داد که کره جنوبی همچنین قصد دارد در سال جاری ۱۵۰ میلیون دلار کمک بشردوستانه به اوکراین ارائه کند که در مقایسه با سال گذشته ۵۰ میلیون دلار افزایش دارد.

 

رئیس جمهور کره جنوبی همچنین افزود که سئول با کی‌یف در پروژه‌هایی مانند بازسازی و احداث زیرساخت‌ها از طریق ارائه وام و کمک مالی، همکاری خواهد کرد.

 

طبق این گزارش، زلنسکی نیز ضمن قدردانی از یون به‌خاطر حمایت‌های کره جنوبی از اوکراین، گفت: «ما در حال بحث درباره همه چیزهایی هستیم که برای زندگی عادی و ایمن مردم مهم است».

 

مواضع کره جنوبی در قبال روسیه و اوکراین در شرایطی تشدید شده که آمریکا و متحدان غربی از کره جنوبی خواسته‌اند که از اوکراین حمایت کند. بهمن ماه سال ۱۴۰۱ (سال گذشته) بود که رئیس‌جمهور کره جنوبی در جریان سفر «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو به سئول، وعده کمک به اوکراین را علنا مطرح کرد.

 

مواضع کره جنوبی در قبال اوکراین واکنش روسیه را در پی داشته است. در همین ارتباط، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین ۳۰ فروردین ماه سال جاری از تصمیم کره جنوبی برای ارائه تسلیحات و کمک نظامی به اوکراین به شدت انتقاد کرده و گفته بود که کره جنوبی هم به جنگ اوکراین با روسیه پیوسته است.

 

پیش از این نیز «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جریان دیدار با «لی جونگ سوپ» وزیر دفاع کره جنوبی، سئول را برای ارسال مهمات و تجهیزات نظامی به اوکراین تحت فشار گذاشته بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار