مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

ماجرای بازنشستگی اجباری و اخراج تعدادی از پزشکان چه بود؟

سخنگوی وزارت بهداشت در واکنش به خبری مبنی بر اخراج و بازنشستگی تعدادی از پزشکان گفت: تغییری در آیین‌نامه بازنشستگی اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی، به وجود نیامده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، پدرام پاک‌آیین در واکنش به انتشار خبری مبنی بر اخراج و بازنشستگی 100 پزشک در دو هفته اخیر اظهار کرد: هیچ تغییری در آیین‌نامه بازنشستگی اساتید دانشگاه های علوم پزشکی، به وجود نیامده است و ضوابط بازنشستگی اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی به گونه‌ای تدوین شده که امکان اعمال سلیقه در آن وجود ندارد.

 

وی افزود: همه اساتید دانشگاه های علوم پزشکی کشور در برابر ضوابط این آیین‌نامه یکسان هستند و محدودیتی برای اشتغال آن‌ها در دانشگاه وجود ندارد.

 

دستیار وزیر بهداشت گفت: در صورت اعلام هرگونه عدول از آیین‌نامه بازنشستگی، اداره کل بازرسی وزارت بهداشت، آماده پاسخگویی به شکایات ذینفعان و احقاق حق آنهاست.

 

گفتنی است امروز ادعایی در یکی از روزنامه‌ها منتشر شد مبنی بر این که در دو هفته اخیر، بیش از 100 نفر از پزشکان با بازنشستگی اجباری یا اخراج از هیئت بورد مواجه شده‌اند که بیشتر آن‌ها افرادی بودند که در واکنش به اتفاقات ماه‌های گذشته در قالب امضای بیانیه‌هایی که از سوی انجمن‌های پزشکی نوشته شده، مشارکت داشتند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار