شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

آخرین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از رفع ایرادات تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به قرارداد کارمعین در طرح ساماندهی کارکنان دولت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین گودرزی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، از رفع ایرادات تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به قرارداد کارمعین در طرح ساماندهی کارکنان دولت، در نشست امروز (یکشنبه 25 تیر ماه) این کمیسیون خبر داد و گفت: در این نشست به منظور تأمین نظر شورای نگهبان با حضور غلامرضا ملابیگی عضو حقوقدان این شورا به رفع ایرادات طرح ساماندهی کارکنان دولت پرداختیم.

نماینده مردم درود در مجلس ادامه داد: بر این اساس ماده 1 طرح ساماندهی کارکنان دولت موضوع ماده 29 برنامه 5 ساله ششم توسعه اینگونه اصلاح شد که از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون هر نوع قرارداد توسط دستگاه‌های این ماده و سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه و وابسته به آنها به منظور تأمین نیروی انسانی با شرکت‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی دولتی و غیردولتی ممنوع است.

وی تصریح کرد: در تبصره 1 این ماده آمده است که فعالیت‌های موسسات و شرکت‌های پیمانکاری طرف قرارداد دستگاه‌های موضوع این قانون که فعالیت های مربوط به طرح‌های عمرانی یا تملک دارایی سرمایه‌ای را انجام می‌دهند با استفاده از امکانات و تجهیزات این موسسات و شرکت‌های مشمول این قانون مستثنی می‌باشند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم یاداور شد: بر اساس تبصره (2) این طرح دستگاه‌های موضوع ماده (29) قانون برنامه ششم توسعه موظفند ظرف مدت 6 ماه از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون با نیروهای شاغلی که در دستگاه‌های مربوطه به صورت تمام وقت یا پاره وقت مشغول به کار هستند و دارای حداقل سابقه دو سال خدمت مستمر باشند، قرارداد کارمعین منعقد نمایند.

وی افزود: نحوه اثبات دو سال کار معین از جمله موضوعاتی بود که مراعا گذاشته شد تا در جلسه بعد کمیسیون شاخص‌های آن تعیین شود.

گودرزی تأکید کرد: قرار بر این شد که آیین‌نامه اجرایی این بخش توسط سازمان اداری و استخدامی کشور ظرف مدت سه ماه تهیه و به تصویب هیأت وزیران برسد و به کلیه سازمان‌ها ابلاغ شود بنابراین ظرف مدت 6 ماه از لازم‌الاجرا شدن این قانون، نیروهای شرکتی باید به قرارداد کارمعین تبدیل وضعیت شوند.

وی تصریح کرد: کمیسیون اجتماعی در راستای رفع ابهام شورای نگهبان تصویب کرد که دستگاه‌های موضوع ماده 29 قانون برنامه ششم توسعه موظفند ظرف حداکثر 6 ماه از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون با نیروهای شرکتی که به صورت غیرمستقیم و تمام وقت در دستگاه‌های مربوطه مشغول به کار بوده و دارای حداقل دو سال سابقه متوالی کار تا زمان لازم‌الاجرا شدن این قانون در دستگاه‌های مذکور باشند، قرارداد مستقیم (بی‌واسطه) منعقد نمایند. انعقاد قرارداد مذکور بدون تحمیل هیچگونه بار مالی جدید از قبیل عدم احتساب مدرک تحصیلی بالاتر است.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: در این نشست آقای غلامرضا ملابیگی عضو حقوقدان شورای نگهبان به عنوان مهمان حضور داشت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر