۲ برنامه اندرویدی مخرب که اطلاعات کاربران را سرقت می‌کند-راهبرد معاصر
ترفند جدید شیادان؛ انتشار لینک‌های آلوده با عنوان تلگرام و اینستاگرام فیلترنشده سرقت دارو‌های سرطان در بیمارستان شریعتی هم تایید شد اخاذی یک رمال از خواننده معروف زمان اعلام نتایج آزمون‌های معلمی مشخص شد + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش جزئیات تازه از گروگان‌گیری هولناک یک خانواده ۹ نفره رشتی به مدت ۲ سال + توضیحات مقام قضایی وزیر آموزش و پرورش: مشکل ۲۱۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان رفع شد مجوز پرداخت پاداش خدمت بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش صادر شد + جزئیات خشکی تالاب پریشان ۱۵ ساله شد ماجرای یک پرونده عجیب در دادسرای جنایی تهران؛ مقتول زنده بود سرقت‌های سریالی با بازی در نقش پرستار کودک زمان رونمایی از تراموای تهران ماجرای جراحی که از بیمار خود سرطان گرفت اختصاص شعبه ویژه پرونده‌های سقط غیرمجاز در دادسرا نگرانی از افزایش سرطان گوارش در ایران تمدید مهلت مشاهده و تایید «سوابق تحصیلی» تا ۲۰ دی/ الزام تمامی داوطلبان کنکور برای تایید سوابق

۲ برنامه اندرویدی مخرب که اطلاعات کاربران را سرقت می‌کند

دو برنامه اندرویدی شناسایی شده است که اطلاعات کاربران را بی آنکه متوجه شوند، به چین ارسال می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ گزارشی تازه که در وب‌سایت فنی TOI هند منتشر شده نشان می‌دهد که گزارشی از سوی شرکت تحقیقاتی امنیتی Pradeo ادعا می‌کند که دو برنامه با بیش از ۱.۵ میلیون دانلود، اطلاعات کاربران را به چین ارسال می‌کنند.

این برنامه‌ها کدامند؟

در یک پست وبلاگی، Pradeo اعلام کرد که هر دو برنامه، از یک توسعه دهنده هستند که برنامه‌های مدیریت فایل با رفتار مخرب مشابه یعنی "File Recovery & Data Recovery" و"File Manager"هستند.

به گفته پرادئو، این برنامه‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده‌اند که بدون تعامل کاربر راه‌اندازی شده و اطلاعات حساس او را به‌صورت بی‌صدا به سمت سرور‌های مخرب مختلف مستقر در چین درز می‌دهند. این دو برنامه ادعا می‌کنند که هیچ داده‌ای را از دستگاه‌های کاربران جمع‌آوری نمی‌کنند. پرادئو متوجه شد که این دقیق نیست و برنامه‌ها در واقع اطلاعات کاربران را جمع‌آوری می‌کنند.

این برنامه‌ها چه نوع داده‌هایی را جمع آوری کردند؟

در میان داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط آن‌ها، مخاطبین، عکس‌ها، فایل‌های صوتی و تصویری، نام ارائه‌دهنده شبکه، شماره نسخه سیستم‌عامل، برند و مدل دستگاه، کد کشور و موارد دیگر وجود داشته است.

پرادئو به گوگل در مورد این برنامه‌ها هشدار داده است، اما آن‌ها هنوز در فروشگاه Play هستند و به کاربران توصیه می‌شود در صورت نصب آن‌ها را حذف کنند. با این حال، طبق گزارش این وبلاگ، این برنامه‌ها را نمی‌توان به راحتی حذف نصب کرد.

نکات امنیتی برای دانلود برنامه ها

- از دانلود برنامه‌هایی که هیچ نظری در مورد آن‌ها وجود ندارند، اما هزاران کاربران آن را نصب کرده خودداری کنید.

- در صورت وجود، نظرات را بخوانید، آن‌ها معمولاً ماهیت برنامه‌های واقعی را منعکس می‌کنند./ صدآنلاین

ارسال نظر