هشدار به مسافران نوروزی؛ بازگشت را به لحظات آخر تعطیلات موکول نکنید مجروح شدن ۷۶ هزار نفر در تصادفات نوروزی مرکز رسانه قوه قضاییه: درگذشت حجت‌الاسلام نیری بر اثر بیماری بوده‌است سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی

پلیس فتا امتحانات نهایی را رصد می‌کند

به گفته معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا، همکاری با وزارت علوم برای رصد و برخورد با متخلفان امتحانات مجازی آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا، همکاری با وزارت علوم برای رصد و برخورد با متخلفان امتحانات مجازی آغاز شده است.

برگزاری مجازی امتحانات دانشگاه‌ها و مدارس، بازار خبرهای تقلب و سواستفاده کلاهبرداران از این شرایط را داغ کرده است.
ساعتی پیش وزیر علوم از همکاری پلیس فتا و قوه قضائیه برای برخورد با سودجویان عرصه آموزش خبر داد.

به گفته معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا، در راستای همکاری با وزارت علوم، چندین سایت تبلیغاتی مسدود شده و کلاهبرداران نیز در بازداشت به سر می‌برند.

سرهنگ رامین پاشایی گفت: همه ساله همزمان با برگزاری امتحانات، کلاهبرداران ادعای فروش سوالات امتحان نهایی و سوالات کنکورهای سراسری را داشتند، اما ویروس کرونا باعث شد افرداد سودجو تغییر رویه دهند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا اظهار کرد: همه گیری ویروس کرونا باعث لغو تمامی تجمعات شد، بنابراین مقرر شد امتحانات دانشجویان به صورت مجازی برگزار می‌شود.

وی افزود: بر همین اساس، چندین سایت مدعی شدند می‌توانند به جای دانشجویان در تمامی امتحانات مجازی شرکت کرده و نمره قبولی بگیرند.

این مقام انتظامی با اشاره به قربانی شدن دانشجویان ادامه داد: پلیس با رصد فعالیت این سایت ها، آن‌ها را شناسایی و مسدود کرده است. همچنین در بررسی‌های ما مشخص شد این افراد تنها کلاهبردار هستند و پس از دریافت مبلغی، از دسترس خارج می‌شوند و از امتحان دادن خبری نیست.

وی اظهار کرد: چندنفر از این کلاهبرداران دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شده اند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درباره برخورد با دانشجویان متخلف گفت: در این باره دانشگاه‌ها تصمیم می‌گیرند، اما معمولا این افراد قربانی کلاهبرداران می‌شوند./میزان

ارسال نظر
آخرین اخبار