نظر مجلس درباره طرح جامع مدیریت شهری و روستایی-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

نظر مجلس درباره طرح جامع مدیریت شهری و روستایی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی و تصویب طرح جامع مدیریت شهری و روستایی بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی و در کمیسیون مشترک مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر،  نمایندگان در نشست علنی صبح امروز (دوشنبه، 26 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی تقاضای رسیدگی به طرح جامع مدیریت شهری و روستایی طبق اصل 85 قانون اساسی با 79 رأی موافق، 110 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 202 نماینده حاضر در صحن مخالفت کردند.

 

ابوالفضل ابوترابی به عنوان پیشنهاد دهنده تقاضای رسیدگی به طرح جامع مدیریت شهری و روستایی طبق اصل 85 قانون اساسی به مدل های حکمرانی در جهان اشاره کرد و گفت: ما در سال 57 انقلاب کردیم، اما انقلاب اداری رخ نداد و ساختار اداری پیچیده و فسادآلود گریبانگیر کشور شد. از صد سال پیش ساختار نظام اداری تغییراتی نداشته و همه چیز باید در تهران تصمیم گیری شود. علی رغم اصول قانون اساسی به تمرکززدایی توجهی نشده و کشور به لحاظ ساختار اداری فرسوده و پرهزینه شده است.

 

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس افزود: کشورهای پیشرفته ابتدا نظام اداری خود را اصلاح کردند، بنابراین ما باید کار را به دست مردم بسپاریم، زیرا کشور ما کشوری مردم پایه است، اما نظام اداری این اجازه را به ما نمی دهد. متاسفانه در نظام اداری فعلی دغدغه توپ ورزشی برای نماینده مهمتر از موضوع مالیات است، چرا که نظام پارلمانی نداریم و نظام اداری ما تمرکزگرا است.

 

وی در ادامه یادآور شد: ما در این طرح به دنبال مدل حکمرانی نیمه متمرکز و تمرکززدا هستیم، همچنین اختیاراتی باید به مناطق و محلات تفویض شود و امور محلی را به محلی ها بسپاریم تا نظام اداری پرهزینه و فسادآلود و پیچیده که بیمار است را درمان کنیم. بستر قانون اساسی برای این موضوع وجود دارد./ فارس

ارسال نظر