هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

دولت لندن تحریم‌های جدیدی علیه روسیه وضع کرد

دولت لندن تحریم‌های جدیدی علیه روسیه وضع کرد دولت لندن امروز (دوشنبه) تحریم‌های جدیدی علیه روسیه بابت ارتباط با "جابجایی اجباری کودکان اوکراینی" وضع کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از افرادی که در فهرست جدید تحریم‌های انگلیس قرار گرفته "سرگئی کراوتسوف"، وزیر آموزش روسیه است.

انگلیس ۱۴ فرد را که مسئول "تلاش‌های روسیه در انهدام و تخریب هویت ملی اوکراین" است تحریم کرده که ۱۱ تن از آن‌ها در جابجایی اجباری کودکان اوکراینی نقش دارند.

جیمز کلورلی، وزیر امور خارجه انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در این برنامه مایوس کننده درباره اخراج و جابجایی کودکان و پروپاگاندای پر از انزجار که توسط نوکرهایش انجام شده، تمایل حقیقی خود را برای پاک کردن اوکراین از روی نقشه نشان داده است.

وی ادامه داد: تحریم‌های امروز ما علیه افرادی که از "رژیم پوتین" حمایت می‌کنند از جمله کسانیکه می‌خواهند اوکراین نابود شود، فرهنگش از بین برود و آینده‌اش منهدم شود، وضع می‌شود.

دولت لندن همچنین اعلام کرد، "اولگا لیوبیموا" وزیر فرهنگ روسیه بابت تامین حمایت از سیاستگذاری‌های ترغیب کننده و اقداماتی در راستای بی ثبات کردن اوکراین یا تهدید یکپارچگی این کشور تحریم شده است.

اوایل ماه جاری میلادی، مسکو اعلام کرده بود که حدود ۷۰۰ هزار کودک را از مناطق درگیر در اوکراین به خاک روسیه منتقل کرده است.

مسکو می‌گوید، این برنامه در انتقال کودکان از اوکراین به خاک روسیه برای حفاظت از یتیمان و کودکان بر جای مانده در مناطق درگیر جنگ است.

اوکراین، اما می‌گوید، بسیاری از این کودکان به صورت غیرقانونی خارج شده و آمریکا نیز اعلام کرده که هزاران کودک به صورت اجباری از خانه‌های خود خارج شده‌اند.

وزارت الحاق اراضی اشغال شده اوکراین نیز اعلام کرده، ۱۹ هزار و ۴۹۲ کودک اوکراینی در حال حاضر به صورت غیرقانونی جابجا شده‌اند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار