واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

سقوط جنگنده سوخو ۲۵ در دریای آزوف

روسیه روز دوشنبه از سقوط یک جنگنده «سوخو-۲۵» خود در دریای «آزوف» و خروج اضطراری خلبان این پرواز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های روسیه بعد از ظهر دوشنبه به وقت تهران از سقوط یک فروند جنگنده «سوخو-۲۵» این کشور در منطقه «کراسنودار» خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک» یک مقام روس گفت، یک جنگنده نزدیک منطقه «یِیسک» در قلمرو کراسنودار به دریا سقوط کرد و خلبان آن موفق به خروج اضطراری شد.

ستاد عملیاتی کراسنودار نیز سقوط یک فروند هواپیمای سوخو-۲۵ در دریای آزوف را تایید کرد. برخی گزارش‌ها از نجات جان خلبان این پرواز حکایت دارد. روسیه اعلام کرده که علت سقوط این جنگنده در دست بررسی است.

سوخو -۲۵ یک جنگنده تک‌سرنشین دوموتوره است ودر تمام شرایط آب و هوایی قابلیت پرواز دارد. نیروی هوایی روسیه مدت‌هاست که درگیر جنگ با اوکراین است و سوانح هوایی در چنین حالتی عادی محسوب می‌شود.

پیشتر نیز یک جنگنده «میگ-۳۱» روسیه هنگام پرواز آموزشی در شمال روسیه سقوط کرد. آن حادثه تلفات جانی به همراه نداشت و خلبان‌ها موفق به خروج به موقع از هواپیما شدند.

آمریکا به عنوان یکی از رقبای نظامی روسیه نیز بار‌ها از سقوط جنگنده‌های خود در یک سال اخیر خبر داد. اخیرا یک فروند جنگنده «اف-۵» نیروی دریایی آمریکا حین پرواز آموزشی به «اقیانوس اطلس» سقوط کرد. این جنگنده «پس از برخاستن از پایگاه دریایی «کی وست فلوریدا» حین پرواز به اقیانوس اطلس سقوط کرد. خلبان این جنگنده نیز لحظاتی قبل از سقوط موفق به خروج اضطراری شد.

اف-۵ جنگنده تاکتیکی و تهاجمی تک سرنشین است و برخی کشور‌ها برای شبیه سازی هواپیما‌های دشمن حین آموزش رزمی هوا به هوا از آن استفاده می‌کنند و در برخی کشور‌ها نیز همچنان عملیاتی است. / اسپوتنیک

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار