غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

خواهر رهبر کره شمالی: توقف پیونگ یانگ یک رویاست

خواهر رهبر کره شمالی گفت، متوقف کردن پیشرفت تسلیحاتی کره شمالی توسط آمریکا تنها یک رویاست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کیم یو جونگ» خواهر رهبر کره شمالی روز دوشنبه گفت که آمریکا باید از هر «اقدام احمقانه» که امنیت این کشور را به خطر می‌اندازد، اجتناب کند و بداند که خلع سلاح پیونگ یانگ ناممکن است.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» کیم یو جونگ پیشنهادات مذاکره از سوی آمریکا را یک ترفند خواند و آن‌را رد کرد. کیم اظهارات خود را پس از آن بیان کرد که «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت که آمریکا نگران است کره شمالی یک آزمایش موشک بالستیک قاره دیگر انجام دهد.

دولت کره شمالی پنجشنبه گذشته توضیحاتی درباره موشک بالستیکی که به‌صورت آزمایشی پرتاب شد، ارائه کرد. طبق بیانیه پیونگ‌یانگ، موشک شلیک‌شده به‌نام «هواسونگ-۱۸» و از نوع بالستیک قاره‌پیما با سوخت جامد بود که در ارتفاع ۶۶۴۸ کیلومتری، مسافتی به میزان ۱۰۰۱ کیلومتر را پرواز کرد.

کیم که یکی از مقام‌های قدرتمند حزب حاکم کره شمالی است درخواست‌های آمریکا برای گفتگو‌های بی‌قید و شرط را رد کرد و گفت اگر واشنگتن معتقد است خلع سلاح کره شمالی ممکن است، اشتباه کرده است. او گفت: «این یک رویا برای ایالات متحده است که فکر کند می‌تواند پیشروی کره شمالی را متوقف کند.»

کره شمالی در روز‌های اخیر آمریکا را به انجام ماموریت‌های جاسوسی بر فراز منطقه انحصاری اقتصادی این کشور متهم کرده است.

جدیدترین آزمایش موشکی کره شمالی پس از آن صورت گرفت که پیونگ یانگ هشدار داد هرگونه هواپیمای جاسوسی ارتش آمریکا را که در حریم هوایی کره شمالی و در نزدیکی آب‌های دریای شرقی پرواز کند، ساقط خواهد کرد.

کره شمالی به شدت مخالف حضور نظامی آمریکا و متحدانش در منطقه است و بار‌ها نسبت به این موضوع معترض بوده است.

ماه گذشته، ده‌ها هزار نفر از ساکنان کره شمالی در یک راهپیمایی علیه آمریکا در پیونگ‌یانگ مشارکت کردند و بزرگداشت هفتاد و سومین سالگرد آغاز جنگ کره را برگزار کردند. تظاهرات‌کنندگان، آمریکا را بعنوان «مخرب صلح ثبات در شبه‌جزیره کره» تقبیح کردند و در خصوص جنگ اتمی هشدار دادند. / فارس

ارسال نظر