تاثیر فرزندآوری بر سلامت روان مردان-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

تاثیر فرزندآوری بر سلامت روان مردان

نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که مردانی که سابقه تجویز داروهای ضدافسردگی دارند، در سال اول پس از بچه دار شدن به طور قابل توجهی بیشتر به داروهای ضد افسردگی نیاز دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، افسردگی افراد زیادی را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. افسردگی پس از زایمان یک بیماری شناخته شده است که زنان را تحت تاثیر قرار می دهد، اما چگونه داشتن فرزند بر سلامت روان پدران تأثیر می گذارد؟ یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه کالج لندن برای پاسخ به این سوال تعیین شده است.

 

هالی اسمیت (Holly Smith) پژوهشگر اصلی این مطالعه، گفت: بعد از تولد کودک، معمولاً توجه به سلامت مادر و نوزاد معطوف می شود. با این حال، ما باید اطمینان حاصل کنیم که پدران نیز از طریق بهبود تحقیقات و نحوه تعامل با آنها در مورد سلامت روان، مراقبت های لازم را دریافت می کنند.

 

در این پژوهش مردان به مدت ۱۲ ماه تحت نظر قرار گرفته و در صورت تجویز داروی ضد افسردگی در آن دوره، تحت درمان با داروهای ضد افسردگی قرار گرفتند. داروهای ضد افسردگی شامل مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs)، داروهای ضد افسردگی سه حلقه ‌ای، مهارکننده‌های مونوآمین اکسیداز (MAOI) و داروهای ضد افسردگی غیر معمول مانند میرتازاپین بودند.

 

سابقه ضد افسردگی به عنوان درمان اخیر (در سال قبل از زایمان)، درمان قبلی (در دو سال قبل) و هیچ طبقه بندی شد. اگر فردی هم درمان قبلی و هم اخیراً داشته باشد، فقط به عنوان درمان اخیر طبقه بندی می شود. در حالی که محققان هیچ تفاوتی در درمان ضد افسردگی بین دو گروه پیدا نکردند، آنها دریافتند که داشتن سابقه درمان ضد افسردگی باعث می شود پدران بیش از ۳۰ برابر بیشتر به درمان نیاز داشته باشند.

 

اسمیت گفت: یافته‌های ما نشان می‌ دهد که رابطه بین افسردگی و پدر شدن پیچیده است و درمان قبلی با داروهای ضد افسردگی یک عامل کلیدی مرتبط با مصرف داروهای ضد افسردگی در سال بعد از بچه‌دار شدن است. این امر ممکن است به این دلیل باشد که مردان به درمان خود قبل از بچه دار شدن ادامه می دهند، یا این مردان ممکن است بیشتر مستعد ابتلا به افسردگی دوباره باشند و چالش های داشتن فرزند جدید ممکن است این را تشدید کند.

 

در کنار استفاده قبلی از داروهای ضد افسردگی، محققان دریافتند که محرومیت اجتماعی نیز یکی از عوامل کلیدی در تجویز داروهای ضد افسردگی برای پدران جدید است. آنها محرومیت اجتماعی را با استفاده از شاخص محرومیت تاونسند، معیاری برای محرومیت مادی که چهار متغیر را در بر می گیرد، اندازه گیری کردند که شامل بیکاری، مالکیت غیرخودرو، مالکیت غیر خانه و ازدحام بیش از حد خانوار می شود.

 

پژوهشگران دریافتند که پدرانی که در محروم ترین مناطق زندگی می کردند، در مقایسه با پدرانی که در مناطق محروم زندگی می کردند، ۱۸ درصد خطر بیشتری برای دریافت نسخه ضد افسردگی داشتند.

 

شرح کامل این مطالعه در مجله JAMA Network Open منتشر شده است./ بهداشت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار