اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

نفوذ هکر‌ها به شبکه تلفن همراه اسرائیل

نفوذ هکر‌ها به شبکه تلفن همراه اسرائیل یک رسانه عبری زبان زبان بعد از انتشار گزارشی در مورد نفوذ هکر‌ها به شبکه تلفن همراه این رژیم و ارسال‌ها هزاران پیامک با لینک آلوده آن را از خروجی خود خارج کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ پایگاه عبری زبان Ice در گزارشی که صبح امروز سه شنبه منتشر کرد، به صهیونیست‌ها هشدار داد، پیامک‌هایی که با یک لینک خاص برای آن‌ها ارسال می‌شود را باز نکنند، چون این لینک در واقع دامی است که هکر‌ها برای سرقت اطلاعات آن‌ها پهن کرده‌اند.

به نوشته این رسانه صهیونیستی، پیامک ارسال شده تاکید دارد که به دلیل رفتار‌های مشکوک، اکانت شما (در یک درگاه خاص) مسدود شده است، برای تایید هویت خویش و ادامه دریافت خدمات وارد لینک زیر شوید و این دقیقا همان دامی است که هکر‌ها منتظر ورود شما هستند.

در ادامه این گزارش آمده است، بعد از گذشت یک ماه از عملیات کلاهبرداری بزرگ سابق که از طریق یک درگاه پرداخت مشهور صورت گرفت، هکر‌ها مجددا همان راه کلاهبرداری خود را از سر گرفته و به دنبال دسترسی به اطلاعات کاربران اسرائیلی هستند.

در گزارش تاکید شده است، پیامک ارسال شده به تعداد زیادی از صاحبان تلفن‌های همراه در اسرائیل، آمده است، اکانت شما غیر فعال شده است، لطفا برای تایید اطلاعات خود و ادامه بهره مندی از خدمات، از طریق لینک ذیل وارد شوید، این لینک به نحوی است که شباهت زیادی به درگاه پرداخت "bit" است و صفحه و منوی اصلی آن هم نیز شباهت زیادی به آن دارد.

این رسانه عبری زبان سپس به کاربران هشدار می‌دهد، از فشردن این لینک جدا امتناع کنند.

با این حال این خبر که در ساعت ۱۱ و ۱۲ دقیقه منتشر شده بود، ساعاتی بعد از خروج این رسانه حذف و دیگر امکان دسترسی مجدد به آن وجود ندارد. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار