بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

عقب‌نشینی کنست از تصویب طرح تغییرات قضایی

پارلمان رژیم صهیونیستی در دومین روز از اوج‌گیری اعتراضات در سرزمین‌های اشغالی، اعلام کرد که تصویب طرح تغییرات قضایی را به هفته آینده موکول می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، پارلمان رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه، نوزدهم جولای اعلام کرد که رای‌گیری نهایی برای تصویب طرح تغییرات قضایی را به هفته آینده موکول کرده است.

 

پایگاه اینترنتی شبکه «العربیه» گزارش داد: در بیانیه ای که کنست امروز چهارشنبه منتشر کرد، آمده است که کنست هفته آینده درباره طرحی که جنجال گسترده‌ای را به همراه داشته و می‌خواهد اختیارات دیوان عالی را محدود کند، رای‌گیری نهایی را انجام خواهد داد.

 

با تداوم تلاش کابینه نتانیاهو برای تصویب این طرح جنجالی در هفته گذشته، کمیته برگزاری تظاهرات در سرزمین‌های اشغالی صبح روز گذشته سه‌شنبه، هجدهم جولای تجمع‌های اعتراضی را تحت عنوان «روز ملی مخالفان»، نسبت به روند قانون‌گذاری این طرح آغاز کردند. این اعتراضات امروز هم در برخی مناطق سرزمین‌های اشغالی و در مقابل ساختمان‌های امنیتی و مالی تل‌آویو ادامه پیدا کردند.

 

امروز در اعتراض به پیش‌روی کابینه و کنست در تصویب این طرح، ۱۶۱نفر از افسران و خلبانان نیروی هوایی ارتش رژیم اشغالگر اعلام کردند که استعفا کرده و راضی به ادامه فعالیت نیستند. علاوه بر نظامیان، بازیگران صهیونیست و برخی شرکت‌های فناوری تل‌آویو نظیر های-تک هم اعلام کردند به این اعتراضات پیوسته‌اند.

 

پایگاه خبری صهیونیستی «وای‌نت» امرزو و به نقل از «توماس فریدمن»، روزنامه‌نگار آمریکایی گزارش داد که «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه در تماس تلفنی‌اش با نتانیاهو صراحتاًً به او اعلام کرده که دست از تصویب طرح تغییرات قضایی بردارد؛ به عبارت دیگر او از معترضین در سرزمین‌های اشغالی حمایت کرده بود./ فارس

ارسال نظر