پاسخ تلویحی طالبان به ایران در خصوص ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

پاسخ تلویحی طالبان به ایران در خصوص ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان

امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان در نمایشگاه بین‌المللی امام ابوحنیفه در کابل در دیدارش با تاجران و سرمایه‌گذاران گفت: «کشور‌هایی که از ما می‌خواهند که حکومت فراگیر بسازیم، امارت اسلامی فراگیرتر از دولت‌های منطقه است.»
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ظاهرأ مخاطب او حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران است که بار‌ها خواستار ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان شده است.

متقی در این دیدار هم‌چنین افزود که افغانستان نزدیک‌ترین و بهترین راه تجارت و ارتباط بین آسیای مرکزی و جنوبی است.

وزیر خارجه طالبان اضافه کرد که صادرات افغانستان در سال گذشته به یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار رسیده که در تاریخ تجارت کشور بی‌سابقه بوده و وضعیت اقتصادی افغانستان نیز بهتر است.

این اظهارات خوش‌بینانه وزیر خارجه طالبان در حالی است که اخیر سازمان غذایی جهان (WFP) گفته است ۲۸.۸ میلیون نفر برای زنده ماندن نیاز به کمک‌های بشردوستانه داشته و بیش از سه میلیون کودک و هشتاد هزار زن باردار و شیرده در افغانستان دچار سوءتغذیه هستند.

با گذشت نزدیک به دو سال از تسلط مجدد طالبان بر افغانستان تاکنون هیچ کشوری رژیم این گروه را به‌رسمیت نشناخته است. تأمین حقوق بشر به‌ویژه حقوق زنان و ایجاد حکومت فراگیر از شرط‌های جهان برای به‌رسمیت‌شناسی طالبان است. طالبان، اما می‌گویند که رژیم این گروه فراگیر است. / آماج نیوز 

ارسال نظر