جزییات افزایش حقوق کارگران در نیمه دوم ۱۴۰۵ جزییات جدید وام ۶۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی / نحوه ثبت‌نام و شرایط متقاضیان  پیش‌‎بینی چهار بانک بزرگ از قیمت طلا / جهش دیگر در قیمت طلا داریم؟ قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ۱۴۰۵؛ آخرین خبر از ساماندهی و وضعیت استخدامی کارکنان مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟

افزایش ۲۱ درصدی ایران در استفاده از ظرفیت انرژی خورشیدی

افزایش ۲۱ درصدی ایران در استفاده از ظرفیت انرژی خورشیدی معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: ایران در حوزه انرژی‌های خورشیدی ظرفیت بسیار بالایی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا پرنده مطلق گفت: ایرانی کشوری است با درصد پتانسیل انرژی خورشیدی بالا، به طوری که این میزان پتانسیل در ایران ۴.۲ اعلام شده است و ایران برای تولید انرژی خورشیدی در رده‌های بسیار بالایی قرار دارد.

به گفته معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر، با تولید برق خورشیدی از یک درصد مساحت کشور می‌توانیم کل نیاز مصرف کشور در زمان پیک را تامین کنیم.

او می‌گوید: ایران ظرفیت بسیار بالایی در این حوزه دارد وامسال در این بخش با ظرفیت ۱۰۴۰ مگاوات شروع کرده ایم و این در حالی است که در دولت گذشته ۸۵۳ مگاوات در این بخش از ظرفیت‌های خود استفاده کرده ایم و در این حوزه رشد ۲۱ درصدی داشته ایم./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار