اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

اسپانیا رئیس سابق اطلاعاتی ونزوئلا را تحویل آمریکا داد

اسپانیا رئیس سابق اطلاعاتی ونزوئلا را تحویل آمریکا داد بر اساس گزارش یک خبرگزاری غربی، اسپانیا امروز چهارشنبه رئیس سابق سازمان اطلاعاتی ونزوئلا را به آمریکا مسترد کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «خبرگزاری فرانسه» به نقل از منابعی گزارش کرد، اسپانیا روز چهارشنبه ژنرال «هوگو آرماندو کارواخال»، رئیس سابق سازمان اطلاعاتی ونزوئلا را به آمریکا مسترد کرده است.

کارواخال در دولت «هوگو چاوز»، رئیس جمهور سابق فقید ونزوئلا به ریاست سازمان اطلاعاتی این کشور منصوب شد. به نوشته این خبرگزاری غربی، مقام‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا پیش از این ادعا کردند، کارواخال در پشتیبانی از عملیات قاچاق مواد مخدر اعضای گروه شبه‌نظامی کلمبیایی «فارک» دست داشته است.

دادستان‌های شهر نیویورک آمریکا هم ادعا کردند کارواخال در سال ۲۰۰۶ با سواستفاده از جایگاهش به قاچاق تقریبا ۵۶۰۰ کیلوگرم کوکائین بارگیری شده به مقصد آمریکا ومنتقل کردن آن از ونزوئلا به مکزیک کمک کرده است.

خبرگزاری فرانسه ادعا کرد، کارواخال ۶۳ ساله با نام مستعار «ال پولو» شناخته می‌شود و اسناد و مدارکی علیه «نیکولاس مادورو»، رئیس جمهور ونزوئلا دارد.

«ماریا دولورس دی آرگوئلس»، وکیل کارواخال و چند منبع قضایی به خبرگزاری فرانسه تایید کردند، او اسپانیا را به مقصد آمریکا ترک کرده است.

کارواخال چندی پیش درخواست تجدید نظری علیه حکم استردادش نزد دادگاه حقوق بشر اروپا به دلیل وجود «ریسک واقعی» محکوم شدن به حبس ابد در آمریکا بدون داشتن شانس عفو ثبت کرد. این دادگاه هفته قبل با درخواست تجدید نظر او مخالفت کرد.

دیوان ملی اسپانیا روز سه شنبه در حکمی از پلیس اینترپل درخواست کرد کارواخال را «فورا» به مقام‌های آمریکا تحویل دهد.

رئیس سابق سازمان اطلاعات ونزوئلا اتهام کمک به قاچاق مواد مخدر شبه نظامیان فارک را تکذیب کرده است.

دولت «نیکولاس مادورو»، رئیس جمهور ونزوئلا بعد از حمایت کارواخال از «خوآن گوآیدو»، رئیس جمهور خودخوانده و رهبر پیشین مخالفان این کشور در فوریه ۲۰۱۹ او را برکنار کرد.

او بعد از برکناری، خاک ونزوئلا را ترک کرده و در آوریل ۲۰۱۹ نخستین بار در اسپانیا دستگیر شد. کمی بعد از این دستگیری دادگاهی در اسپانیا استدلال کرد، درخواست آمریکا برای استرداد کارواخال «انگیزه سیاسی دارد» و دستور به آزادی او داد.

این دادگاه کمی بعد از رای سابقش عقب‌نشینی کرد، اما کارواخال بعد از این رخداد از دستگیری فرار کرده و در سپتامبر ۲۰۲۱ در شهر مادرید مجددا دستگیر شد.

پلیس اسپانیا بعد از این دستگیری اعلام کرد کارواخال تمام این مدت در اسپانیا بوده، اما مکررا محل اختفایش را تغییر داده و جراحی پلاستیک کرده تا شناسایی نشود. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار