ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

پیش‌بینی رگبار باران و وزش باد شدید در روزهای آینده

پیش‌بینی رگبار باران و وزش باد شدید در روزهای آینده رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن تشریح وضعیت جوی استان‌های کشور طی روزهای آینده، از پیش‌بینی رگبار باران و وزش باد شدید موقت در برخی مناطق از جمله زنجان، قزوین، مازندران، گیلان و دامنه‌ها و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران طی امروز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۲۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 20
کد خبر: ۱۹۵۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیائیان درباره وضعیت جوی استان‌های مختلف اظهار کرد: امروز (۲۹ تیرماه) در مناطقی از زنجان، قزوین، مازندران و برخی مناطق استان‌های گیلان، غرب گلستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، شمال کردستان و دامنه‌ها و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران، افزایش ابر، رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ می‌دهد.

وی افزود: فردا جمعه (۳۰ تیرماه) در برخی مناطق گیلان و شمال غرب، شنبه (۳۱ تیر) در برخی مناطق شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی و یکشنبه و دوشنبه (۱ و ۲ مرداد) در برخی مناطق واقع در شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، طی سه روز آینده در دامنه‌ها و ارتفاعات واقع در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و شرق و شمال هرمزگان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت انتظار می‌رود.

ضیائیان یادآور شد: طی پنج روز آینده در شمال شرق، شرق، بخش‌هایی از مرکز و جنوب شرق و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، در بعضی ساعات وزش باد شدید و در برخی مناطق خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه از جمعه تا یکشنبه در بعضی ساعات سرعت وزش باد در برخی مناطق جنوب غرب و نوار مرزی غرب کشور افزایش می‌یابد و خیزش گردوخاک در برخی از این مناطق نیز دور از انتظار نیست، گفت: امروز و فردا در نیمه شمالی کشور بویژه در استان‌های ساحلی دریای خزر روند افزایش نسبی دما حاکم است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: پنجشنبه و جمعه خلیج فارس و شنبه و یکشنبه دریای عمان بویژه مناطق شرقی آن مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۳۰ تیر) قسمتی ابری همراه با وزش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و روز شنبه (۳۱ تیر) قسمتی ابری تا نیمه‌ابری گاهی وزش باد شدید در بعضی ساعت‌ها گرد و خاک در شب افزایش باد با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۹ و ۳۰ تیر) اهواز با دمای ۴۸ و ۴۹ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۲ و ۱۳ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور هستند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار