بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

سیا: نشانه‌ای از آمادگی مسکو برای استفاده از سلاح هسته‌ای وجود ندارد

رییس سازمان سیا گفت که هیچ نشانه و مدرکی در دست ندارد که نشان دهد روسیه می‌خواهد از سلاح هسته‌ای علیه اوکراین استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۳۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 21
کد خبر: ۱۹۵۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ ویلیام برنز، رییس سازمان سیا در سخنانی با توجه به افزایش تهدیدات هسته‌ای در جهان گفت: امروز هیچ آماده‌سازی مشخصی از سوی روسیه برای استفاده بالقوه از تسلیحات هسته‌ای مشاهده نمی‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری تاس، برنز در ادامه با اشاره به حوادث اخیر در مورد واگنر‌ها تاکید کرد: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اگرچه اکنون در رابطه با این مساله از خود خویشتن‌داری نشان داده است، اما در آینده از رهبر این شورش انتقام خواهد گرفت.

 

برنز گفت: قیام شبه‌نظامیان گروه واگنر به رهبری یوگنی پریگوژین نقاط ضعف قابل توجهی را در سیستمی که پوتین ساخته است نشان داد و به نظر می‌رسد که سرویس‌های امنیتی، ارتش و تصمیم‌گیرندگان این کشور به مدت ۳۶ ساعت سرگردان بوده‌اند.

 

رئیس سازمان سیا در ادامه افزود: شورش ۲۳ و ۲۴ ژوئن (۲ و ۳ تیر) تصویری را که پوتین به دنبال ترسیم کردن خود به عنوان داور نظم در روسیه است، تهدید کرد و در عوض برای مدت کوتاهی نیرو‌های واگنر بدون هیچ مقاومتی به سمت مسکو پیشروی کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار