پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

اردوغان: امیدوارم دیدار با نتانیاهو روابط ترکیه و اسرائیل را بهتر کند

اردوغان: امیدوارم دیدار با نتانیاهو روابط ترکیه و اسرائیل را بهتر کند رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برگزار خواهد شد، ابراز امیدواری کرد که این دیدار، آغاز مرحله بسیار بهتری در روابط آنکارا-تل‌آویو باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۳۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 21
کد خبر: ۱۹۵۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه امروز (جمعه) حین پرواز بازگشت از سفر دوره‌ای به کشورهای حاشیه خلیج فارس، با خبرنگاران گفتگو و نظرات خود درباره مسائل مهم بین‌المللی را ارائه کرد.

 

اردوغان درباره این سفر گفت: «ما در دوره آتی، همکاری خود با کشورهای خلیج فارس را از طریق پروژه‌های ملموس تقویت خواهیم کرد و امیدوارم که این امر هر چه زودتر بر اقتصاد ترکیه تأثیر مثبت بگذارد».

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی با بیان اینکه در سفر به کشورهای خلیج فارس، بزرگترین قرارداد صادراتی در زمینه دفاعی و هوانوردی تاریخ ترکیه به امضا رسید، توضیح داد: «ترکیه بازیگر مهمی در عرصه منطقه‌ای، جهانی، برقراری روابط دوستانه با غرب، خاورمیانه، شرق دور، آفریقا و مناطق عربی است».

 

رئیس جمهور ترکیه در ادامه تصریح کرد: «توسعه روابط با مصر، پتانسیل اقتصادی ما را به میزان قابل توجهی افزایش خواهد داد. من همچنین سفری به لیبی خواهم داشت، شاید سفری به برخی کشورهای شمال آفریقا نیز داشته باشم».

 

اردوغان با بیان اینکه مسیر پیوستن سوئد به ناتو بر اساس جدول زمانی پارلمان ترکیه شکل خواهد گرفت، گفت: «اقداماتی که سوئد (در رابطه با مبارزه با تروریسم) انجام خواهد داد، موضع ما را مشخص خواهد کرد. این به نفع سوئد است که گام‌های مشخصی برای مبارزه با تروریسم و ​​استرداد تروریست‌ها (به ترکیه) بردارد و ما مشتاقانه منتظر هستیم تا تضمین‌های داده شده را انجام دهد».

 

طبق این گزارش، وی با بیان اینکه کشورهای غربی باید در خصوص توافق غلات تدابیری اتخاذ کنند، اظهار داشت: «انقضای این توافق منجر به قحطی و موج دوباره مهاجرت خواهد شد. من مطمئن هستم که با گفتگو در مورد جزئیات توافقنامه غلات با پوتین، می‌توانیم تداوم توافق را تضمین کنیم و غرب باید در چارچوب خواسته‌های رئیس جمهور روسیه عمل کند».

 

رئیس جمهور ترکیه درباره خبر دعوت از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی به آنکارا نیز گفت: «ما اولین دیدار خود را با نتانیاهو برگزار خواهیم کرد و امیدوارم این گام آغاز مرحله بسیار بهتری در روابط ترکیه و اسرائیل باشد».

 

پیش از این، رئیس اداره ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه گفته بود که آنکارا از گسترش ناتو علیه هیچ کشور خاصی حمایت نمی‌کند، بلکه برای تضمین ثبات در جهان حامی گسترش آن است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار