پیت هگست چه نقشه‌ای برای ارتش آمریکا دارد؟ چرا اظهارات جی دی ونس درباره غنی‌سازی مهم است؟ الحوثی: الگوی سعودی در تجاوز به یمن کاملاً صهیونیستی و شیطانی است آیا ترامپ پیش از انتخابات دستور حمله به ایران را می‌دهد؟ هشدار صریح مقتدی صدر به آمریکا درباره مداخله در عراق ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه

روسیه همچنان تامین‌کننده شماره یک نفت چین

روسیه همچنان تامین‌کننده شماره یک نفت چین بر اساس داده‌های گمرکی، واردات نفت خام چین از روسیه طی ماه گذشته میلادی به بالاترین حد خود رسید و باعث شد این کشور تحریم شده جایگاه خود را به عنوان بزرگترین تامین کننده نفت پکن حفظ کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۳۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 21
کد خبر: ۱۹۵۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ بر اساس داده‌های گمرکی، واردات نفت خام چین از روسیه طی ماه گذشته میلادی به بالاترین حد خود رسید و باعث شد این کشور تحریم شده جایگاه خود را به عنوان بزرگترین تامین کننده نفت پکن حفظ کند.

 

داده‌های گمرک چین که روز پنجشنبه منتشر شد نشان داد که حجم جریان نفت از روسیه در ژوئن به 10.5 میلیون تن رسیده است که نسبت به ماه مشابه سال گذشته بیش از 40 درصد افزایش نشان می‌دهد.

 

در ماه ژوئن واردات نفت خام چین از روسیه از نظر ارزش، 5.22 میلیارد دلار بوده است. در ماه مه، این واردات به 9.7 میلیون تن معادل 5.14 میلیارد دلار رسید.

 

بر اساس این گزارش، در مجموع طی شش ماه نخست سال جاری میلادی، چین بیش از 50 میلیون تن نفت از روسیه وارد کرده است.

 

روسیه امسال به لطف تخفیف‌های زیاد ارائه شده توسط این کشور تحریم شده، از عربستان پیشی گرفته و در صدر فهرست تأمین‌کنندگان نفت چین قرار گرفته است.

 

عربستان سعودی با تحویل بیش از 46 میلیون تن در نیمه اول سال جاری، دومین تامین کننده بزرگ چین محسوب می‌شود. عراق با بیش از 29 میلیون تن در جایگاه سوم قرار دارد.

 

بر اساس داده های رسمی، در سال 2022، کل خرید نفت خام چین از روسیه 8 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن افزایش یافت.

 

به دنبال تحریم غرب در سال گذشته میلادی و سقف قیمت نفت روسیه، مسکو مسیر صادرات خود را به شرق تغییر داد. هند و چین خریدهای خود را به شدت افزایش داده‌اند، در حالی که پاکستان اولین محموله نفت روسیه را ماه گذشته میلادی بر اساس توافقی که در ماه آوریل منعقد شد، دریافت کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار