کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ادعای دیپلمات فرانسوی: چین در حال ارسال تجهیزات نظامی به روسیه است

مشاور ارشد دیپلماتیک رئیس‌جمهور فرانسه مدعی است چین اقلامی را که می‌تواند به عنوان تجهیزات نظامی استفاده شود، در مقیاسی نه چندان گسترده، به روسیه ارسال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 23
کد خبر: ۱۹۵۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، باوجود اذعان آمریکا به عدم ارسال تجهیزات و کمک نظامی توسط چین به روسیه برای جنگ با اوکراین، یک دیپلمات فرانسوی اما نظر دیگری دارد.

 

«امانوئل بون» رئیس تیم دیپلماتیک ریاست‌جمهوری فرانسه روز گذشته ادعا کرد چین اقلامی را که می‌تواند به عنوان تجهیزات نظامی استفاده شود، در مقیاسی نه چندان گسترده، به روسیه ارسال می‌کند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، مشاور ارشد دیپلماتیک «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در پاسخ به این سوال که آیا غرب شواهدی مبنی بر کمک چین به تسلیح روسیه علیه اوکراین دیده، مدعی شد: «بله، نشانه‌هایی وجود دارد که آنها کارهایی را انجام می‌دهند که ما ترجیح می‌دهیم انجام ندهند».

 

بون طی سخنرانی در اندیشکده امنیتی «اَسپِن» در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا این کمک‌ها، سلاح هستند، گفت: «تا جایی که ما می‌دانیم نوعی تجهیزات نظامی هستند. البته آنها (چین) توانمندی‌های نظامی گسترده‌ای را به روسیه تحویل نمی‌دهند».

 

به نوشته رویترز، مقامات فرانسوی در مصاحبه با شبکه «سی‌اِن‌اِن» برای شفاف‌سازی درباره این اظهارات، گفتند که منظور بون، فناوری‌های دوگانه و کمک‌های غیرمرگبار مانند کلاه ایمنی و جلیقه ضدگلوله بود.

 

یک سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز در پاسخ به سوالی درباره انتقال تجهیزات دو منظوره از چین به روسیه، ضمن ابراز نگرانی، گفت: «ما هنوز انتقال کمک‌های مرگبار از چین به روسیه برای استفاده در میدان نبرد اوکراین را ندیده‌ایم، اما این چیزی است که ما مراقب آن هستیم».

 

طبق این گزارش، این مقام آمریکایی توضیح داد: «ما به اقدام علیه شرکت‌هایی که از اقدامات جنگی روسیه حمایت می‌کنند، خواه در جمهوری خلق چین باشند یا در هر جای دیگری از دنیا، ادامه خواهیم داد».

 

به نوشته رویترز، دفتر ماکرون و کاخ الیزه و همچنین سفارت چین در پاریس نیز هنوز به درخواست‌ها برای اظهارنظر درباره این صحبت‌های دیپلمات فرانسوی پاسخ نداده‌اند.

 

پیش از این نیز «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفته بود که به پکن درباره هزینه ارسال تسلیحات به روسیه هشدار داده شده و تا کنون هیچ نشانه‌ای درباره اقدام چین برای ارسال تسلیحات به روسیه وجود نداشته است./ فارس

ارسال نظر