دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

شبیه‌ساز پرواز هوانیروز ارتش چه ویژگی‌هایی دارد؟

شبیه‌ساز پرواز هوانیروز ارتش چه ویژگی‌هایی دارد؟ فرمانده هوانیروز ارتش ویژگی‌های شبیه‌ساز پرواز بالگردی این یگان را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، حوزه تربیت و آموزش، پایه اصلی فعالیت نیروهای نظامی در جهان به شمار می‌رود. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نیز همچون سایر نیرو‌های مسلح جهان به‌دنبال استفاده از فناوری‌های روز دنیا در همه حوزه‌های رزم هستند.

 

پیشرفت‌های نیروی هوایی ارتش در حوزه شبیه‌سازها

شبیه‌سازها یکی از فناوری‌ها و الزامات آموزش نیروهای مسلح است که در کشور ما نیز همانند سایر کشورها از آن‌ها استفاده می‌شود. نیروی هوایی ارتش به‌علت دارابودن تجهیزات پیشرفته و حساس یک نیروی پیشگام در این حوزه است. پیشرفت‌های نیروی هوایی ارتش در حوزه شبیه‌سازها به قدری است که ایران را به قطب شبیه‌سازها در غرب آسیا تبدیل کرده است.

 

ساخت شبیه‌ساز فقط منحصر به نیروی هوایی ارتش نبوده بلکه سایر نیروها از جمله نیروهای زمینی و دریایی نیز گام‌های اساسی در این حوزه برداشته‌اند‌.

 

نیروی زمینی ارتش به‌علت دارابودن تجهیزات پروازی که همان بالگردها هستند، نسبت به طراحی و ساخت شبیه‌ساز بومی پرواز بالگرد اقدام کرده است.

 

شبیه‌ساز پرواز هوانیروز ارتش بین ۸۰ تا ۹۰ درصد با پرواز واقعی تطابق دارد

امیر خلبان یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی فارس، درباره سامانه‌ شبیه‌ساز خلبانی بالگرد این یگان گفت:‌ ما در پروازهای خود یک پرواز حقیقی و یک پرواز شبیه‌ساز داریم.

 

وی افزود: پیش از این،‌ شبیه‌ساز به صورت مکانیکی بودند و فضای بسیاری را اشغال می‌کردند. خلبان می‌توانست حداکثر ۴۰ تا ۵۰ درصد از حس پرواز واقعی را دریافت کند.

 

فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به طراحی و ساخت شبیه‌ساز بالگردی توسط خلبانان این یگان تصریح کرد:‌ این شبیه‌ساز بین ۸۰ تا ۹۰ درصد با پرواز واقعی تطابق دارد. مراحل اولیه و طرح‌ریزی‌های این کار به اتمام رسیده و حدود ۹۸ درصد از آن نهایی شده است.

 

وی ادامه داد: شبیه‌ساز بالگردی هوانیروز مخصوص پرواز شب و روز است و با این کار از سوانح پرواز واقعی جلوگیری می‌شود. این شبیه‌ساز جایگزین پروازهای الزامات ما نیز می‌شود و برای همه تایپ‌های پروازی کاربرد دارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار