پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس: دولت مکلف به فروش ذرت‌های آلوده به کشور دیگر شد

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس گفت:ذرت‌های واردشده به کشور آلوده به ویروس آلفاتوکسین است و مقرر شد تا این ذرت‌ها تا یک ماه آینده به کشور دیگری که استانداردهایش ضعیف از کشور ماست فروخته و گزارش آن به کمیسیون اصل 90 ارائه شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدرضا امیرحسنخانی نماینده مردم طبس در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به نشست امروز کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: در جلسه امروز موضوع واردات ذرت‌های آلوده به میزان 140 هزار تن با حضور مقاماتی از سازمان استاندارد، گمرک و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: طبق گزارشات ارائه شده از سوی دستگاه‌های مدعو 20 هزار تن از این میزان در سال 92 و 120 هزار تن دیگر آن در سال 95 به کشور وارد شده است که همه این ذرت‌ها آلوده به آفت و کپک آلفاتوکسین است.

 

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: تصمیم بر این شد تا طی یک ماه آینده این ذرت‌ها به کشور دیگری که استانداردهای آنها در خصوص این آفت ضعیف‌تر از کشور ماست، فروخته و گزارش آن به کمیسیون اصل 90 ارائه شود.

 

امیرحسنخانی خاطرنشان کرد: مشکل دیگری که وجود دارد این است که به دلیل اینکه این ذرت‌ها مدت زیادی در گمرک باقی مانده، توسط وزارت اقتصاد جزو اموال تملیکی محسوب و به مزایده گذاشته شده و فردی این ذرت‌ها را خریده است و این ذرت‌ها جزو اموال شخصی محسوب می‌شود و این مسئله خود کار را کمی پیچیده‌تر می‌کند.

 

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس در پایان گفت: در نهایت بنا بر این شد تا اجازه ترخیص این ذرت‌ها به شخص خریدار داده شود، البته وی اجازه ندارد ذرت‌ها را حتی به قصد عبور از خاک ایران و انتقال به کشورهای خاورمیانه وارد کشور کند و فقط اجازه دارد از طریق سواحل جنوبی و توسط کشتی این ذرت‌ها را از کشور خارج کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار