پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

ترک خدمت ۱۰ هزار نظامی ذخیره رژیم صهیونیستی در اعتراض به اصلاحات قضایی

ترک خدمت ۱۰ هزار نظامی ذخیره رژیم صهیونیستی در اعتراض به اصلاحات قضایی ده هزار نظامی ذخیره رژیم صهیونیستی در اعتراض به اصلاحات قضایی از ترک خدمت خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 23
کد خبر: ۱۹۵۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه شکاف در بدنه ارتش رژیم صهیونیستی، ۱۰۰۰۰ نظامی دیگر این رژیم روز یکشنبه اعلام کردند که در اعتراض به اصلاحات قضایی، خدمت را ترک خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» رسانه‌های محلی گزارش دادند که گروهی از نیرو‌های ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه‌ای با اصلاحات قضایی بحث برانگیز «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل مخالفت کردند. به دنبال بحران پیش آمده، «هرزی هالوی» رئیس ستاد ارتش، خواستار دیدار با نتانیاهو شده است.

هزاران نظامی رژیم صهیونیسیتی از جمله خلبانان، نظامیان نیروی دریایی که مخالف اصلاحات قضایی هستند تصمیم گرفتند از خدمت ذخیره داوطلبانه استعفا دهند. جنبش اعتراضی علیه اصلاحات قضایی دولت نتانیاهو حدود ۷ ماه است که با تظاهرات مداوم ادامه دارد.

با ادامه امتناع از ادامه خدمت نیرو‌های مسلح ارتش رژیم صهیونیستی نگرانی‌هایی در مورد آمادگی ارتش به ویژه نیروی هوایی این رژیم ایجاد شده است.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» در این باره نوشت، صد‌ها پزشک نظامی در اعتراض به اصلاحات قضایی از توقف خدمت خبر دادند. ده‌ها پرسنل صنایع تسلیحاتی نیز ر در اعتراض به اصلاحات قضایی مقابل وزارت جنگ این رژیم در تل آویو تظاهرات کردند.

در روز‌های گذشته ۱۶۱ پرسنل نیروی هوایی رژیم اسرائیل اعلام کردند که خدمت خود را در یگان‌های نیرو‌های ذخیره متوقف خواهند کرد. این مسئله در بحبوحه تنش‌ها نگرانی‌هایی را در مورد آمادگی ارتش در چندین جبهه ایجاد کرد.

خدمت در ارتش رژیم صهیونیستی برای اکثر مردان اجباری است. پس از اتمام خدمت سه ساله، بسیاری از آن‌ها تا ۴۰ سالگی یا بالاتر به خدمت به عنوان نیروی ذخیره ادامه می‌دهند. نیرو‌های ذخیره مجموعه مهمی از نظامیان را تشکیل می‌دهند که نقش مهمی در تقویت ارتش ایفا می‌کنند. معترضان می‌گویند که نمی‌خواهند در مکانی که به سمت دیکتاتوری پیش می‌رود، خدمت کنند.

«یدیت گیتلمن» کارشناس ارشد موسسه «مطالعات امنیت اسرائیل» با بررسی اوضاع گفت: «اگر این‌ها به ویژه در نیروی هوایی ریشه دوانند، به عملکرد ارتش ضربه خواهد زد.»

رهبران ائتلاف عضو کابینه بنیامین نتانیاهو گفته‌اند حاضر به عقب‌نشینی جزئی از مفاد یکی از جنجالی‌ترین بند‌های تغییرات سیستم قضائی هستند. / آناتولی

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار