وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد غرق شدن کشتی در شرق لیبی با ۱۸ کشته؛ ۵۰ نفر هنوز مفقودند پاسخ پکن به هشدار واشنگتن درباره خرید نفت تحریمی روسیه و ایران: خرید نفت بر پایه سیاست‌های داخلی چین صورت می‌گیرد ترامپ: روسیه ۱۰ روز فرصت دارد تا به جنگ در اوکراین پایان دهد؛ در غیر این صورت با تحریم‌های جدید مواجه خواهد شد زلزله ۸.۵ ریشتری در روسیه / چین و پرو هشدار وقوع سونامی صادر کردند بیانیه بی‌سابقه علیه اسرائیل؛ ۱۴۲ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند/ضرب‌الاجل ۱۵ ماهه برای تشکیل کشور فلسطین وزارت خارجه مکلف به تهیه بانک اطلاعات ایرانیان خارج از کشور شد سنگاپور آماده به رسمیت شناختن کشور فلسطین است

کمک بایدن به نتانیاهو برای پایان دادن به اعتراضات در سرزمین‌های اشغالی

رئیس جمهور آمریکا در بیانیه‌ای اوضاع در سرزمینهای اشغالی را بحرانی خواند و از نخست وزیر این رژیم خواست طرح تغییرات قضایی را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۵۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در بیانیه‌ای که روز یک شنبه در اختیار پایگاه خبری آکسیوس قرار داده است به بحران در سرزمینهای اشغالی واکنش نشان داد و از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواسته که به روند رای گیری کنست درباره تغییرات قضایی در این رژیم ادامه ندهد و آن را متوقف کند.

 

بایدن در این بیانیه تاکید کرده است که واشنگتن بسیار نگران این قانون است.

 

در حالیکه وخامت اوضاع در رژیم صهیونیستی روز به روز بدتر می‌شود و تل آویو در آستانه یک جنگ داخلی قرار دارد، مخالفان برای توقف تصویب این قانون ضرب الاجل دو روزه تعیین کرده‌اند.

 

براساس این گزارش، رئیس جمهور آمریکا در ادامه بیانیه خود تاکید کرده است؛ به نظر می‌رسد طرح اصلاحات قضایی کنونی به تفرقه بیشتر منجر خواهد شد.

 

در این بیانیه همچنین آمده است؛ با توجه به طیفی از مشکلات و چالشهایی که اسرائیل با آن مواجه است، عجله رهبران اسرائیلی منطقی نیست و تمرکز باید روی پایان اعتراضات و دستیابی به اجماع باشد.

 

در ادامه اعتراضات در سرزمینهای اشغالی، رسانه‌های صهیونیست از برگزاری تظاهرات گسترده در قدس اشغالی و تل‌آویو خبر دادند.

 

علی‌رغم تصمیم پارلمان رژیم صهیونیستی برای موکول کردن روند تصویب طرح تغییرات قضایی در کنست به روز دوشنبه، تظاهرات اعتراضی صهیونیست‌ها در مناطقی از جمله تل‌آویو، حیفا و رعنانا ادامه دارد.

 

رسانه‌های صهیونیست گزارش دادند که حدود ۱۰۰ هزار صهیونیست علیه طرح تغییرات قضایی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تل‌آویو تظاهرات کردند.

 

«یائیر لاپید» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی نیز تأکید کرد که یا کابینه نتانیاهو طی دو روز آینده بایستی از این طرح خود صرف‌نظر کند یا اینکه «اسرائیل» نابود خواهد شد./ فارس

ارسال نظر