رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

استقرار دومین زیردریایی اتمی آمریکا در کره جنوبی

استقرار دومین زیردریایی اتمی آمریکا در کره جنوبی علی‌رغم هشدارهای کره شمالی، ارتش کره جنوبی از ورود دومین زیردریایی اتمی آمریکا به این کشور با هدف قدرتنمایی برای پیونگ‌یانگ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۰۶۴

به گزارش راهبردمعاصر، در ادامه اقدامات تحریک‌آمیز ایالات متحده آمریکا در شبه‌جزیره کره، ارتش کره جنوبی اعلام کرد که دومین زیردریایی اتمی ایالات متحده با هدف نمایش قدرت به کره شمالی در کره جنوبی پهلو گرفت.

 

شبکه ای بی سی نیوز آمریکا گزارش کرد، ارتش کره جنوبی امروز (دوشنبه) اعلام کرد که یک زیردریایی اتمی ایالات متحده آمریکا وارد کره جنوبی شده است که این دومین استقرار یک دارایی نیروی دریایی آمریکا در شبه‌جزیره کره محسوب می‌شود که در ماه جاری میلادی در این منطقه و با هدف نمایش قدرت برای مقابله با آن‌چه که تهدیدات اتمی کره شمالی توصیف شده است، مستقر شده است.

 

بر اساس این گزارش، زیردریایی «یواس‌اس آناپلیس» درست یک هفته پس از پهلو گرفتن زیردریایی «یواس‌اس کنتاکی» در بندر «بوسان»، وارد بندر جزیر «جیجو» شد.

 

کنتاکی اولین زیردریایی هسته‌ای ایالات متحده بود که از دهه ۱۹۸۰ تاکنون وارد کره جنوبی می‌شد و کره شمالی با آزمایش موشک‌های بالستیک و کروز، به ورود زیردریایی اتمی ایالات متحده واکنش نشان داد تا نشان دهد که قادر است علیه کره جنوبی و کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا که در منطقه مستقر شده، حملات اتمی صورت دهد.

 

در بازه زمانی میان دو استقرار زیردریایی‌های آمریکا، وزیر دفاع کره شمالی هشدار داد که پهلو گرفتن کنتاکی در کره جنوبی می‌تواند زمینه را برای کره شمالی به منظور استفاده از سلاح اتمی علیه این زیردریایی فراهم آورد.

 

طبق این گزارش، آناپلیس که مأموریت اصلی آن تخریب کشت‌ها و زیردریایی‌های دشمن است، با استفاده از یک رأکتور هسته‌ای کار می‌کند و مجهز به تسلیحات متعارف است.

 

«جانگ دو یانگ» سخنگوی نیروی دریایی کره جنوبی گفته است که ارتش‌های کره جنوبی و ایالات متحده در حال بحث در خصوص فراهم کردن آموزش‌هایی در رابطه با زیردریایی آناپلیس هستند.

 

علی‌رغم هشدارهای پیاپی کره شمالی، ایالات متحده و کره جنوبی رزمایش‌های نظامی مشترک خود را گسترش داده و ایالات متحده اخیراً تجهیزات راهبردی چون بمب‌افکن‌ها، ناوهای هواپیمابر و زیردریایی‌های خود را در شبه‌جزیره کره مستقر کرده است تا در مقابل کره شمالی قدرتنمایی کند. کره شمالی نیز از سال ۲۰۲۲ تاکنون بیش از یکصد موشک مختلف آزمایش کرده است.

 

در پی استقرار زیردریایی کنتاکی در بوسان، وزیر دفاع کره شمالی طی بیانیه‌ای به آمریکا هشدار داد: «به ارتش آمریکا این واقعیت را یادآوری می‌کنم که نمایان شدن فزاینده زیردریایی هسته‌ای و سایر تجهیزات راهبردی جزو شرایطی است که در قوانین کره شمالی درباره سیاست نیروهای هسته‌ای استفاده از سلاح‌های اتمی را مجاز می‌کند.»

 

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

 

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

 

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار