قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

کاهش ۱۸ درصدی مصرف آب کشاورزی در برنامه هفتم

کاهش ۱۸ درصدی مصرف آب کشاورزی در برنامه هفتم سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در توضیح مصوبات امروز کمیسیون به بهره‌وری و استفاده از آب‌های روان و همچنین کاهش ۱۸ درصدی مصرف آب کشاورزی در طول برنامه هفتم توسعه پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زنگنه درباره جلسه عصر دوشنبه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه به خبرنگاران گفت: یکی از مسائل اصلی کشور مساله مدیریت منابع آب، پساب و استفاده از این ظرفیت برای تامین مصارف کشاورزی، صنعتی و تامین آب شرب مردم است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم افزود: در این بخش به الزامات دولت برای مدیریت منابع محدود آب از طریق آبخیزداری و آبخوانداری توجه شده است.

وی با بیان اینکه مصرف آب کشور در حوزه کشاورزی بسیار زیاد است، یادآور شد: براساس درخواست دولت که به تصویب کمیسیون رسید مقرر شد، مصرف آب در کشاورزی حدود ۱۸ درصد در طول برنامه هفتم توسعه کاهش پیدا کند تا به حدود ۶۵ میلیارد متر مکعب در سال برسیم.

این نماینده مجلس تصریح کرد: کمیسیون در حوزه پساب و استفاده از گردش آب‌هایی که به مصرف می‌رسد، دو الی سه حکم انضباطی و تشویقی را مدنظر قرار داد.

زنگنه یکی از دلایل عدم سرمایه‌گذاری در حوزه پساب را نبود مشتری برای فعالیت آنها عنوان کرد و گفت: در احکام مربوط به آب موضوع بهره‌وری و استفاده از آب‌های روان را مدنظر قرار داریم و در بخشی دیگر احکام انضباطی را جهت رسیدن به اهداف مورد ذکر پیگیری کردیم.

وی خاطرنشان کرد: به واقع هم حوزه عمران و هم حوزه زیرساخت‌ها در حوزه آب دخیل است، بنابراین امیدواریم این موارد را در برنامه هفتم برطرف کنیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار