لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

واحد گازی نیروگاه فولاد بوتیای کرمان با حضور رئیس‌جمهور افتتاح شد

همزمان با سفر رئیس‌جمهور و وزیر نیرو به استان کرمان واحد گازی نیروگاه سیکل‌ترکیبی فولاد بوتیا به ظرفیت ۳۱۲ مگاوات افتتاح شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۰۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 30
کد خبر: ۱۹۱۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیروگاه سیکل‌ترکیبی فولاد بوتیای کرمان با برخورداری از یک واحد گازی ۳۱۲ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۳۸ مگاواتی در حال ساخت است که براساس قرارداد منعقد شده قرار است ۱۵۰ مگاوات از ظرفیت تولیدی بخش گاز این نیروگاه در روز‌های اوج مصرف پیک برق تابستان امسال به شبکه سراسری کشور تزریق شود.

بخش بخار این نیروگاه با پیشرفت ۸۸ درصدی در حال اجراست که طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته این واحد نیز امسال سنکرون و به شبکه سراسری برق کشور افزوده خواهد شد. با اضافه شدن واحد بخار نیروگاه، راندمان این مجموعه به ۵۷ درصد خواهد رسید که علاوه بر کاهش بی‌سابقه مصرف سوخت، به حفظ و پایداری محیط‌زیست و کاهش آلایندگی نیروگاه کمک شایانی خواهد کرد.

این نیروگاه علاوه بر تأمین برق صنایع منطقه و مجتمع فولاد بوتیا، به تقویت و پایداری شبکه و رفع افت ولتاژ برق منطقه کمک مؤثری خواهد کرد. همچنین در مدت زمان ساخت این نیروگاه اشتغال‌زایی برای ۵۰۰ نفر و در دوران بهره‌برداری نیز برای ۱۵۰ نفر را به همراه خواهد داشت.

سیستم خنک‌کن نیروگاه از نوع کندانسور هوایی ACC است که حداکثر صرفه‌جویی در مصرف آب را برای فرایند تولید برق موجب خواهد شد. میزان مصرف آب نیروگاه معادل ۲۴۰ مترمکعب در روز است که از محل جمع‌آوری فاضلاب شهرستان کرمان تأمین خواهد شد.

تزریق انرژی مازاد نیروگاه به شبکه سراسری، رفع مشکلات مربوط به افت ولتاژ در منطقه کرمان، استفاده بهینه از سوخت برای تولید برق و جلوگیری از هدر رفت ثروت ملی و حفظ محیط زیست، فراهم شدن امکان توسعه صنایع در استان کرمان و اشتغال‌زایی از جمله مزایای اجرای این پروژه است.

نیروگاه بوتیا با ظرفیت ۴۵۰ مگاوات در ساختگاهی به مساحت ۴۵ هکتار در کیلومتر ۳۵ جاده کرمان به زرند و در مجتمع فولاد بوتیا در حال احداث است. / مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار