توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

واحد گازی نیروگاه فولاد بوتیای کرمان با حضور رئیس‌جمهور افتتاح شد

همزمان با سفر رئیس‌جمهور و وزیر نیرو به استان کرمان واحد گازی نیروگاه سیکل‌ترکیبی فولاد بوتیا به ظرفیت ۳۱۲ مگاوات افتتاح شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۰۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 30
کد خبر: ۱۹۱۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیروگاه سیکل‌ترکیبی فولاد بوتیای کرمان با برخورداری از یک واحد گازی ۳۱۲ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۳۸ مگاواتی در حال ساخت است که براساس قرارداد منعقد شده قرار است ۱۵۰ مگاوات از ظرفیت تولیدی بخش گاز این نیروگاه در روز‌های اوج مصرف پیک برق تابستان امسال به شبکه سراسری کشور تزریق شود.

بخش بخار این نیروگاه با پیشرفت ۸۸ درصدی در حال اجراست که طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته این واحد نیز امسال سنکرون و به شبکه سراسری برق کشور افزوده خواهد شد. با اضافه شدن واحد بخار نیروگاه، راندمان این مجموعه به ۵۷ درصد خواهد رسید که علاوه بر کاهش بی‌سابقه مصرف سوخت، به حفظ و پایداری محیط‌زیست و کاهش آلایندگی نیروگاه کمک شایانی خواهد کرد.

این نیروگاه علاوه بر تأمین برق صنایع منطقه و مجتمع فولاد بوتیا، به تقویت و پایداری شبکه و رفع افت ولتاژ برق منطقه کمک مؤثری خواهد کرد. همچنین در مدت زمان ساخت این نیروگاه اشتغال‌زایی برای ۵۰۰ نفر و در دوران بهره‌برداری نیز برای ۱۵۰ نفر را به همراه خواهد داشت.

سیستم خنک‌کن نیروگاه از نوع کندانسور هوایی ACC است که حداکثر صرفه‌جویی در مصرف آب را برای فرایند تولید برق موجب خواهد شد. میزان مصرف آب نیروگاه معادل ۲۴۰ مترمکعب در روز است که از محل جمع‌آوری فاضلاب شهرستان کرمان تأمین خواهد شد.

تزریق انرژی مازاد نیروگاه به شبکه سراسری، رفع مشکلات مربوط به افت ولتاژ در منطقه کرمان، استفاده بهینه از سوخت برای تولید برق و جلوگیری از هدر رفت ثروت ملی و حفظ محیط زیست، فراهم شدن امکان توسعه صنایع در استان کرمان و اشتغال‌زایی از جمله مزایای اجرای این پروژه است.

نیروگاه بوتیا با ظرفیت ۴۵۰ مگاوات در ساختگاهی به مساحت ۴۵ هکتار در کیلومتر ۳۵ جاده کرمان به زرند و در مجتمع فولاد بوتیا در حال احداث است. / مهر

ارسال نظر