ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

کشته شدن ۴۳۵ کودک در درگیری‌های سودان

کشته شدن ۴۳۵ کودک در درگیری‌های سودان صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل «یونیسف» از کشته شدن ۴۳۵ کودک طی ۱۰۰ روز جنگ سودان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که در درگیری‌های جاری سودان بین ارتش سودان و نیرو‌های واکنش سریع، تاکنون دست‌کم ۴۳۵ کودک کشته شده و بیش از ۲۰۰۰ کودک زخمی شده‌اند.

در بیانیه یونیسف آمده است: بیش از ۲۵۰۰ نقض جدی حقوق کودکان در کشوری صورت گرفته است که در آن ۱۴ میلیون جوان، نیازمند کمک هستند.

در همین راستا، کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل متحد گزارش داد که نزدیک به ۳۰۰ کودک آواره سودانی بر اثر سرخک و سوء تغذیه در استان نیل سفید جان خود را از دست داده‌اند.

همچنین فیلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان گفت: زمان آن فرا رسیده که فوراً به این جنگ فاجعه‌بار پایان دهیم.

از ۱۵ آوریل، درگیری‌های خشونت آمیز گسترده‌ای بین نیرو‌های ارتش سودان و نیرو‌های واکنش سریع بر سر قدرت در خارطوم و حومه و همچنین غرب دارفور و برخی دیگر از مناطق این کشور در جریان است. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار