رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

لاوروف از نشست سران روسیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان خبر داد

لاوروف از نشست سران روسیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان خبر داد وزیر امور خارجه روسیه خبر داد که نشست سران جمهوری آذربایجان، ارمنستان و روسیه طی سال جاری میلادی برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه نشستی را با «جیحون بایراموف» وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان و «آرارات میرزویان» وزیر امور خارجه ارمنستان برگزار کرد.

 

لاوروف پس از این دیدار گفت که برنامه ریزی شده است که نشستی با حضور سران روسیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان طی سال جاری میلادی برگزار شود.

 

وزیر امور خارجه روسیه گفت: «امیدواریم که مذاکرات ادامه یابد و پیشنهاد می‌دهم که گفت‌وگو توسط اعضای پارلمان‌ها نیز آغاز شود».

 

جمهوری آذربایجان و ارمنستان مدت‌هاست که با پادرمیانی روسیه و اتحادیه اروپا در حال مذاکره هستند، اما تاکنون به نتیجه‌ای نینجامیده و یکی از مهمترین مشکلات باقیمانده مسیر مهم لاچین است که باکو آن را مسدود کرده و یا ایست بازرسی شدید اعمال می‌کند.

 

«آرارات میرزویان» وزیر امور خارجه ارمنستان پیش از این با بیان اینکه جمهوری آذربایجان در حال پاکسازی قومی در منطقه است، از اعضای شورای امنیت سازمان ملل در پی تداوم مسدود شدن گذرگاه لاچین کمک خواست.

 

اخیراً «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان با اشاره به تشدید تنش‌ها میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان از احتمال بروز یک درگیری جدید بین دو کشور خبر داد و هشدار داد که اگر دو کشور نتوانند درباره معاهده صلح به توافق برسند، «بسیار محتمل است» که درگیری جدیدی بین آن‌ها رخ دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار