پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

امیر قربانی: هوانیروز ارتش به تسلیحات و تجهیزات روز دنیا مجهز است

امیر قربانی: هوانیروز ارتش به تسلیحات و تجهیزات روز دنیا مجهز است فرمانده هوانیروز ارتش گفت: امروز هوانیروز ارتش به عنوان بزرگ‌ترین و قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیا فعالیت می‌کند و به آنچه بالگردهای روز دنیا در حوزه سامانه‌های دید در شب، موشک‌های نقطه‌زن و بسیار موارد دیگر دارند، مجهز شده‌ است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۶۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر خلبان یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش صبح امروز (یکشنبه، ۸ مردادماه) در مراسم گرامیداشت عملیات مرصاد، گفت: مرصاد یک جریان بود و نمی‌توان گفت که یک واقعه یا قصه تاریخی بود.

 

وی ادامه داد: مرصاد جریانی بود که منافقین با ۱۷ هزار ترور در کشور ما در تنگه مرصاد توسط همه نیروهای مسلح اعم از سپاه و ارتش به ویژه هوانیروز ارتش شکست خوردند‌.

 

فرمانده هوانیروز ارتش گفت: ارتش بعث عراق چندین بار در طول جنگ احیا شد و در اواخر دفاع مقدس مجدداً بازسازی می‌شود و از سمت جنوب به کشورمان حمله می‌کند.

 

وی افزود: منافقین با ادعای حمایت از خلق پس از رد صلاحیت مسعود رجوی در روزهای ابتدایی انقلاب دست به آغاز شورش مسلحانه زدند. منافقین در عملیات خود دست در دست رژیم بعث عراق گذاشتند.

 

امیر قربانی با بیان اینکه منافقین فکر کردند مردم از انقلاب خود دست می‌کشند، تاکید کرد: مردم ما ۸ سال جنگ را لمس کردند و با جان خود از انقلاب اسلامی و کشور دفاع کردند. منافقین فکر می کردند این مردم با آن‌ها همراهی کرده و منافقین با به راه انداختن یک ستون نظامی می‌توانند با حمایت مردم وارد کشور شوند. اما، منافقین توسط فرماندهی شهید صیاد شیرازی و همکاری سایر نیروها به درک واصل شدند.

 

وی ادامه داد: منافقین از شکست سال ۶۷ تا در عملیات مرصاد تاکنون دیگر ظهور و بروز چندانی نداشتند و به بدبختی دچار شدند این عاقبت کسانی است که به کشور خود و اسلام و قرآن خیانت کند.

 

فرمانده هوانیروز ارتش با بیان اینکه این یگان نوک پیکان همه ماموریت‌هاست، تصریح کرد: هوانیروز ارتش هم اکنون در مرزهای هوایی پشتیبانی‌ از مرزها را انجام می‌دهد و در پشتیبانی از همه یگان‌ها اعم از مرزبانی‌ فرماندهی کل انتظامی حضور قدرتمندی دارد.

 

امیر قربانی با اشاره به عملیات‌های مردم‌یاری هوانیروز ارتش تصریح کرد: هوانیروز در سیل‌های گلستان، لرستان و خوزستان، زلزله کرمانشاه و سایر بحران‌ها خدمات بسیاری به مردم انجام داد که یکی از آن‌ها انجام ۵۰۰ سورتی پرواز در یک روز در جریان زلزله کرمانشاه است.

 

وی افزود: اورژانس هوایی نیز هم اکنون ۳۰ استان را زیر پوشش خود دارد و ۲ هزار نفر را از مرگ حتمی نجات داده است. جابجایی اعضای پیوندی توسط هواپیماهای هوانیروز انجام می‌شود که از این طریق نیز افراد بسیاری نجات یافتند.

 

فرمانده هوانیروز ارتش عنوان کرد: هوانیروز ارتش امروز در آمادگی رزمی به حد بسیار مطلوبی رسیده است که این مهم با وجود تحریم‌های سخت در حوزه هوایی حاصل شده است.

 

امیر قربانی با اشاره به خودکفایی هوانیروز ارتش تصریح کر: نهضت قطعه سازی در هوانیروز ارتش با ساخت و نصب ۸۰۰ نوع قطعه نقش مهمی در ارتقای آمادگی رزم هوانیروز ارتش داشته است. البته نصب دوربین‌های بومی دید در شب نیز جزو دستاوردهای هوانیروز ارتش به شمار می‌رود.

 

فرمانده هوانیروز ارتش در پایان خاطرنشان کرد: امروز هوانیروز ارتش به عنوان بزرگ‌ترین و قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیا فعالیت می‌کند.

 

وی افزود: این یگان به آنچه بالگردهای روز دنیا در حوزه سامانه‌های دید در شب، موشک‌های نقطه‌زن و بسیار موارد دیگر دارند، مجهز شده‌ است که موجب شده یک قدرت بازدارندگی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حاصل شود./فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده