جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

واریزی گمرک به خزانه در سال ۱۴۰۲ چقدر بوده است؟

بر اساس اعلام گمرک جمهوری ایران، مجموع وصولی‌های گمرک در ۴ ماه ابتدایی سال جاری به ۵۰ هزار و ۱۷۹ میلیارد تومان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۷۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ درآمد 50 هزار میلیارد تومانی گمرک شامل مالیات بر ارزش افزوده وصولی از طرف گمرک نیز است، نشان می‌دهد که در ۴ ماهه سال ۱۴۰۲ واریزی‌های گمرک به خزانه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰۵ درصد رشد داشته است.

این گزارش در مورد میزان درآمدهای گمرکی به تفکیک حقوق ورودی کالاها، خودرو، تلفن همراه بالای ۶۰۰ دلار و ۲۰ ردیف در آمدی گمرک می‌افزاید: مجموع کل درآمدهای وصولی از ۴ بخش فوق الذکر و واریزی به خزانه به میزان ۲۲ هزار و ۳۸ میلیارد تومان بود.

براساس این گزارش درآمد حاصل از ردیف حقوق ورودی کالاها بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۲ ، در ۴ ماهه سال جاری ۱۶ هزار و ۵۹۳ میلیارد تومان بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۷۶ درصد افزایش داشته است.

بر اساس این گزارش به دلیل کندی روند واردات خودرو از سوی وزارت صمت میزان درآمد حاصل از حقوق ورودی خودرو تنها ۷۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان محقق شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۶۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

این گزارش میزان حقوق ورودی وصول شده از تلفن همراه بالای ۶۰۰ دلار را ۱۸۶ میلیارد تومان اعلام کرد که ۳۷۰ درصد در مقایسه با سال قبل رشد داشت.

همچنین واریزی های گمرک به خزانه از محل ۲۰ ردیف درآمدی گمرک که در قانون بودجه پیش بینی شده است نیز در ۴ ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، با افزایش ۱۸۵ درصدی به ۵ هزار و ۱۸۵ میلیارد تومان رسید. این درآمدها شامل عوارض صادراتی، عوارض هلال احمر، درآمد خدمات گمرکی، عوارض واردات لوازم آرایشی و بهداشتی است.

این گزارش میزان درآمد حاصل از وصول مالیات بر ارزش افزوده از طریق گمرک و واریزی به خزانه در ۴ ماهه سال جاری را ۲۸ هزار و ۱۴۱ میلیارد‌ تومان عنوان کرد که ۲۳۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

این گزارش همچنین می‌افزاید: در این مدت مجموع معافیت ها و تخفیفات گمرکی که براساس موضوع جزء (۱) بند «ن» تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ اعمال شده است، ۶ هزار و ۷۹۵ میلیارد تومان بود./فارس

ارسال نظر