ارزیابی مدارس در 9 شاخص کلیدی برای آمادگی در اول مهر-راهبرد معاصر
تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریورماه چه تعداد زائر ایرانی در عربستان حضور دارند؟ ۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه سامانه ثبت‌نام اسکان تابستانه فرهنگیان باز شد واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا رصدعملیات بازرسی مقر منافقین درفرانسه به‌طور زنده توسط ایران مذاکره با طرف عربستانی برای مشارکت حجاج ایرانی در انتخابات اعلام زمان انتخاب رشته دانش‌‌آموزان+ جزئیات تشکیل پرونده قضائی برای سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور/ شناسایی اموال مالک کوروش کمپانی جزییات پرداخت «بیمه سلامت» بابت هزینه دستگاه، نوار و سوزن تست قند خون توضیح هواشناسی درباره افزایش اشعه UV در کشور هشدار سازمان بازرسی به شبکه بانکی درباره نرخ سود سپرده‌ها دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد امروز منتشر می‌شود رگبار و باد شدید برای پایتخت هشدار نسبت به وقوع توفان لحظه‌ای در تهران

ارزیابی مدارس در 9 شاخص کلیدی برای آمادگی در اول مهر

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: همه مدارس در 9 شاخص کلیدی که ناظر به آمادگی آنان برای بازگشایی است، خود را ارزیابی کرده و مشکلات‌شان را ثبت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 20
کد خبر: ۱۹۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر ، علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ، درباره میزان کمبود نیروی انسانی، فضا و تجهیزات مدارس دوره متوسطه آموزش و پرورش گفت: آغاز هر سال تحصیلی دارای فرایند پیچیده و طولانی است که برای ارائه خدمات بهتر هنگام بازگشایی مدارس و حین سال تحصیلی اقداماتی در قالب پروژه مهر انجام می‌شود.

 

وی اضافه کرد: در پروژه مهر مقدمات شروع به‌هنگام سال تحصیلی در همه استان‌ها طبق دستورالعملی که از قدیم نهادینه شده است، وجود دارد و کمیته‌های پنج‌گانه‌ فضاهای فیزیکی، نیروهای انسانی، انتصاب مدیران و سایر حوزه‌هایی که به بازگشایی مدارس ارتباط می‌یابند، اقداماتی را ساماندهی می‌کنند.

 

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود:‌ از سه هفته قبل بر اساس پروژه مهر ارزیابی استان‌ها آغاز شد و سامانه نظارتی طراحی کرده‌ایم که به صورت آنلاین اتفاقات مربوط به بازگشایی مدارس در آن رصد می‌شوند.

 

کمرئی گفت: امسال همه مدارس در 9 شاخص کلیدی که ناظر به آمادگی آنان برای بازگشایی است، خود را ارزیابی کرده و مشکلات‌شان را ثبت می‌کنند که منطقه، استان و ستاد می‌توانند این مسائل را به صورت آنلاین رؤیت کنند.

 

وی ادامه داد: طبق گزارش‌های اولیه 85 درصد استان‌ها اعلام کردند که در زمینه توزیع نیروی انسانی سازماندهی اولیه را انجام دادند و همچنین از نظر فضای فیزیکی نیز آمادگی دارند.

 

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: با توجه به حجم بالای بازنشستگی همچنان دغدغه نیروی انسانی وجود دارد و مداوم در حال بازبینی برنامه‌ها هستیم؛ تصور می‌کنم بتوانیم از محل‌های پیش‌بینی‌شده نسبت به رفع کمبود نیروی انسانی اقدام کنیم و مهرماه خوبی را داشته باشیم.

 

کمرئی درباره اینکه آیا مهر امسال کلاسی بدون معلم می‌ماند یا خیر، گفت: هدف‌گذاری و آینده‌نگری ما ایجاب می‌کند برنامه‌ریزی‌ها را به گونه‌ای انجام دهیم تا ان‌شاءالله کلاسی بدون معلم نماند.

 

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت:‌ به صورت کلی آموزش و پرورش نسبت به کلیت تأمین نیروی انسانی مصمم است و فکر می‌کنیم با توجه به میزان بازنشستگی امسال، مرکز نیروی انسانی به گونه‌ای پیش‌بینی کرده است که از محل‌های معینی نیروها تأمین شوند تا مدارس بدون معلم نمانند.

 

کمرئی گفت: متأسفانه اکنون فاصله‌ زیادی بین حجم بالای بازنشستگی و میزان ورودی‌ها داریم که توسط معاونت توسعه مدیریت اعلام شده است؛ بنابراین پیش‌بینی کردیم که نیروها از محل‌های معینی تأمین شوند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده