بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

انصارالله یمن از ادامه مذاکره با سعودی‌ها خبر داد

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن بر تداوم مذاکرات با عربستان سعودی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 05
کد خبر: ۱۹۷۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، «علی القحوم» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله بر استمرار مذاکرات با ریاض تأکید کرد.

 

علی القحوم گفت که مذاکرات با ریاض ادامه دارد و میانجی عمانی برای تحقق پیشرفت در مذاکرات، تلاش می‌کند.

 

وی در مصاحبه با شبکه المیادین گفت که بن بست در پرونده‌های انسانی مربوط به بازگشایی فرودگاه‌ها، بنادر و پرداخت حقوق کارکنان است.

 

القحوم همچنین تصریح کرد که عربستان ائتلاف متجاوز عربی را رهبری می‌کند و وقت آن رسیده که این کشور به یک طرف صلح طلب تبدیل شود.

 

اواخر فروردین گذشته وزارت خارجه عربستان سعودی اعلام کرد که تیم مذاکره‌کننده ریاض در سفری به صنعا با مقامات آن دیدار و مباحث جدی، عمیق و شفاف در خصوص اوضاع انسانی، آزادی تمامی اسرا و دستیابی به یک راهکار سیاسی فراگیر انجام داده است.

 

ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی از فرورین ۱۳۹۴ به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت، حمله به این کشور را آغاز کرد و خسارات و تلفات زیادی به ملت آن تحمیل کرد. صدها هزار یمنی در این جنگ کشته و دهها میلیارد دلار به اقتصاد این کشور خسارت وارد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار