ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

مدیر بیمارستان شهدای هفتم تیر عزل شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تاکید بر اولویت وزارت بهداشت مبنی بر ارتقای سلامت مردم، از عزل مدیر بیمارستان شهدای هفتم تیر به دلیل بی‌توجهی به تکمیل یک پروژه بیمارستانی، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 05
کد خبر: ۱۹۷۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام عین اللهی با اشاره به بازدید رئیس‌جمهور از طرح توسعه بیمارستان شهدای هفتم تیر گفت: در بازدید از بیمارستان‌های استان تهران، از طرح توسعه‌ای بیمارستان شهدای هفتم تیر نیز بازدید و مشاهده کردم که این پروژه بعد از گذشت 6 ماه از بازدید و دستور رئیس‌جمهور مبنی بر تکمیل سریع‌تر آن، پیشرفت فیزیکی نداشته لذا مدیر این بیمارستان را برکنار کرده و درصدد هستیم مدیری توانمندتر و جهادی را جایگزین کنیم.

 

وی با اشاره به بازدید اخیر خود از بیمارستان فیروزآبادی شهرری نیز خاطرنشان کرد: بیمارستان فیروزآبادی در ابتدای کار دولت مردمی سیزدهم وضعیت مناسبی نداشت و اکنون با مدیریت مطلوب این بیمارستان، نه تنها وضعیت فیزیکی بیمارستان به حدی قابل قبول رسیده، بلکه تمام تخصص‌ها و رشته‌ها در این مرکز آماده ارائه خدمت هستند.

 

گفتنی است حسن امیری، متخصص طب اورژانس و فلوشیپ سم‌شناسی بالینی ریاست بیمارستان شهدای هفتم تیر را بر عهده داشت./ تسنیم

ارسال نظر